Petra po boku svojho partnera žiari
StoryEditor

Vyhrala preteky, ale aj muža snov. Romantické vyznanie priateľa Petry Vlhovej vás chytí za srdce

09.01.2022, 15:00
Celebrity
Momentálne sa na Slovensku neskloňuje meno žiadnej športovkyne viac ako Petry Vlhovej. Niet sa čomu čudovať - na známu Slovensku sme hrdí azda všetci, obzvlášť jej najbližší.

Keď sa po boku jednej z našich najúspešnejších športovkýň začala objavovať spočiatku neznámy sympaťák, málokto tušil, o koho sa jedná. Fakt, že ide o vážnu známosť, potvrdili až fotografie Petry po niekoľkých mesiacoch vzťahu. Svojím fanúšikom sa pochválila a prezradila, že po jej boku stojí známy fitnes tréner Michal Kyselica, ktorý odtrénoval hneď niekoľko známych tvárí. Dvojicu teda nepochybne spojila aj vášeň ku športu. 

Dnes je sú to už tri roky, čo stojí Michal po boku úspešnej Slovenky. Napriek tomu, že má za partnerku jednu z najpopulárnejších žien našej krajiny, dvojica nemá tendenciu pretŕčať sa na sociálnych sieťach a svoju lásku si viac než na Instagrame, prejavujú v súkromí. Možno aj práve vďaka tomu im to spolu neuveriteľne klape. Michal je Petre oporou nielen na súťažiach, ale aj v súkromí a naša najúspešnejšia zjazdárka slovami chvály na svoju polovičku rozhodne nešetrí. 

,,Môj najlepší parťák, moja najväčšia láska, moja podpora a hlavne môj najúžasnejší muž na svete,'' napísala k jednej z fotografií a podľa jej výrazu je jasné, že pri Michalovi skutočne kvitne. My musíme len dodať, že páru držíme palce a tešíme sa z toho, že napriek náročnému obdobiu, kedy je Petra neustále vyťažená tréningami a súťažami, im to perfektne klape. Stále, keď to situácia umožňuje, ju Michal čaká v cieli, kde si svoju lásku poriadne vyobjíma. Inak tomu nebolo ani v nedeľu, keď Peťa triumfovala v slalome Svetového pohára v Kranjskej Gore.

,,Aj keď som precestoval takmer 50 krajín, nikde som sa necítil tak dobre ako po boku tejto najvýnimočnejšiej ženy na svete, pretože zo mňa robí toho najšťastnejšieho muža a aj preto ju každý deň milujem viac a viac,'' vyznal svojej láske city Michal. Zdá sa tak, že Peťa skutočne vyhrala viac, než sa na prvý pohľad môže zdať. A nepochybne zaslúžene. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:24