instagram/ emrata
StoryEditor

Chcela byť sexi, schytala kritiku. Známa modelka pobúrila mamičky po celom svete

15.06.2021, 09:00
Celebrity
Modelka Emily Ratajkowski nie je v šoubiznise žiadnou neznámou. Práve naopak - na sociálnej sieti ju sleduje vyše 27 miliónov ľudí.

Modelka britského pôvodu pôsobila pasívne v modelingovej brandži a hereckej brandži už dlhé roky. Obrovský boom však nastal v roku 2013, keď sa objavila nahá v klipe Blurred Lines od hudobníkov Pharella Williamsa a Robina Thickeho. Dve verzie, ktoré obleteli svet, sa stali okamžite virálnymi aj vďaka skvelej postave Emily. S rozmachom sociálnych sietí sa z modelky stala ikona. 

Aj keď modelka zvykne na sociálnych sieťach zdieľať viac, než by mohlo byť pre niektorých prípustné, faktom je, že si svoje súkromie stráži. O svadbe s hercom a producentom Sebastianom Bear-McClardom informovala až po tom, čo bolo po nej. 

Správou o tehotenstve prekvapila však o čosi skôr. Prostredníctvom magazínu Vogue zdelila svetu krásnu novinu - a zároveň priznala, že odmieta byť typickým rodičom. „Keď sme s manželom povedali, že som tehotná, hneď po gratulácii prišla otázka - a čo by ste chceli aby to bolo?'' priznala v rozhovore Emily a dodala, že na túto otázku majú s manželom rovnaký názor. „Vtedy odpovieme, že pohlavie nebudeme vedieť až kým naše dieťa nedovŕši 18 rokov a nepovie nám to samo,'' otvorene uviedla modelka. 

Aj keď Sylvester Apollo Bear, ktorý prišiel na svet 8.marca, je podľa medializovaných informácií oficiálne chlapcom, faktom je, že rodičia ho za chlapca nepovažujú. Chcú počkať, kým sa prejaví sám a odmietajú rodové stereotypy. Faktom však je, že nepobúrili len týmto rozhodnutím, ale aj tým, ako Emily drží svoje bábätko na rukách. Chlapček má totiž len tri mesiace, no podľa fotografií je jasné, že mu celebritná mamička nedržala hlavičku - a namiesto toho radšej pózovala na fotku. Čo myslíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:30