twitter.com/canada
StoryEditor

Z veľkej lásky peklo. To, čo si vytrpela Britney Spears, šokovalo svet

09.06.2021, 12:30
Celebrity
Rozvod, ktorý absolútne nikto nečakal. Z veľkej lásky vznikli dve deti, no krátko po nich prišiel rýchly rozvod. A pár rokov po ňom peklo.

Britney Spears a Kevin Federline sa prvýkrát stretli v roku 2004 a okamžite preskočila iskra. V tej dobe pracoval Kevin ako tanečník pre Justina Timberlaka, jej bývalého priateľa. “Stretol som ju v jednom klube v Hollywoode. Naše oči sa stretli a bolo to. Okamžite sme sa do seba zamilovali.” povedal Kevin pre People v roku 2008. “Bol som do nej neskutočne zamilovaný. Všetko bolo perfektné, nič nemalo chybu.” pokračoval. Nečakali dlho a rozhodli sa, že sa chcú vziať. “Na čo čakáme? Vieme, že to obidvaja chceme, tak prečo to neurobiť hneď?” povedala Britney pre People v tom čase. A tak sa konala svadba. Iba o niekoľko týždňov neskôr Britney otehotnela. Narodil sa ich prvý syn, Sean Preston, ktorý má momentálne 15 rokov. Neskôr porodila druhého syna, Jaydena Jamesa, ktorý má teraz 14 rokov. 

Všetko vyzeralo perfektne, ich rodina sa pomaly rozrástla a všetky médiá písali o Britney a Kevinovi ako o najkrajšom páre. V roku 2006 šokovali doslova celý svet. Iba osem týždňov po tom, čo Britney porodila druhého syna oznámili svetu, že sa rozvádzajú. V roku 2007 sa tak aj stalo a pár bol definitívne od seba. 

twitter.com/enews

​Zo začiatku sa zdalo, že Britney a Kevin spolu vychádzajú pomerne dobre aj po rozvode. Bolo treba byť zodpovednými rodičmi, vychovávali predsa dvoch synov. No všetko ružové čoskoro opadlo. V roku 2018 sa pojednával súd, v ktorom žiadal Kevin vysokú sumu na výživné pre deti. V súdnom spise bolo napísané, že Kevin nezarába ani 1 percento z toho, čo Britney. Žiadal teda vyššiu sumu na prispievanie pre deti, čo napokon Britney odsúhlasila. Kevin mal teda mesačne o oveľa viac peňazí, jednalo sa o niekoľko tisíc dolárov. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:30