Petr Kozlík
StoryEditor

Rozhovor s hercom Jánom Jackuliakom: Občas potrebujem psychohygienu

08.02.2021, 17:00
Celebrity
Svojou tvárou je predurčený na roly násilníkov alebo nesympatických chlapov. Ján Jackuliak si z toho však ťažkú hlavu nerobí, naopak, túto skutočnosť zľahčuje. Jeho skutočné „ja“ je totiž nadmieru citlivé, empatické a najlepšie sa cíti v úlohe tatina. Vyrovnať sa s vlastnou komplikovanou povahou a pochopiť sám seba mu pomohla až druhá manželka.

Spomenuli ste, že Teo je typický Lev. Veríte na vlastnosti podľa znamenia?
Neveril som, ale potom som začal zisťovať, že sa moje bývalé priateľky správali presne tak, ako som o ich znameniach čítal. Zameral som sa na to a došiel k záveru, že na tom niečo bude.

Ste Rak. Aká vlastnosť typická pre Raka je vám vlastná?
Som veľmi citlivý. Navyše mám dar absolútnej empatie. V mojej profesii je to plus, ale v osobnom živote na to doplácam. Vojdem do miestnosti a cítim, čo ľudia okolo mňa vyžarujú. Alebo mám zlú náladu a na všetkých pri stole ju prenesiem. Žiť s tým je ťažké, ale už som sa s tým naučil pracovať. Veľmi mi v tom pomohla moja manželka, ktorá mi poradila, ako si okolo seba vybudovať akúsi škrupinu a do tej nikoho nepustiť.

Ako vidno, manželka je vašou osudovou láskou.
Áno. Už počiatok nášho vzťahu bol iný. S každou predchádzajúcou partnerkou, aj s prvou manželkou vznikla láska z príťažlivosti, začala sa v posteli. V tomto prípade však vznikol náš vzťah v divadle, kde sme spolu rokovali o pracovných veciach, a ani jednému nenapadlo, že by medzi nami mohlo byť niečo viac. Potom som si len sám pre seba zhodnotil, že sa mi s tou paňou pekne rozprávalo. Žiadna sexuálna iskra medzi nami nepreskočila. Vzťah s Barborou vznikol z rozprávania, priateľských stretnutí, veľmi čisto a jednoducho. Je mojím najlepším kamarátom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Jackuliak Official (@jan_jackuliak)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 18:24