pexels.com
StoryEditor

Ďalšia radosť v šoubiznise! Dominika Kid Kovács porodila zdravé bábätko

04.06.2020, 10:30
Celebrity
Dvojica zverejnila krásnu správu na sociálnej sieti.

Ešte pred rokom sa Dominika Kid Kovács prihovárala ženám, ktoré potratili. Sama totiž v januári minulého roku potratila bábätko. Príčina je do dnešného dňa neznáma. Isté však je, že rodinka to zvládla ukážkovo - Dominike bol oporou najmä jej manžel Tomi, ktorý ju zaplavoval láskou. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Cvičenie v tehotenstve večná téma ? Veľa ľudí si myslí, že ženy cvičia v tehotenstve kvôli tomu, aby si udržali postavu (to však nie je pravda, pretože môžu cvičiť pravidelne a takisto môžu papať zdravo, aj tak si ich hormóny robia čo chcú a čo považujú za podstatné, takže aj cvičiaca tehotná žena bude mať stále horšiu kompozíciu svojho tela =viac tuku a menej svalov ) Ale cvičenie v tehotenstve má kopec pozitívnych účinkov či už sú to zdravotné benefity matky , dieťaťa počas tehotenstva alebo po ňom, ako napr. lepšie zotavenie po pôrode a kopec ďalších benefitov. Samozrejme , že to platí iba ak si na cvičenie už zvyknutá a takisto ak nemáš rizikové tehotenstvo. Viac o tejto téme sa povenovali v tomto článku, kde nazbierali cenné informácie z rôznych štúdií ?https://fitclan.sk/zdravie/cvicenie-pocas-tehotenstva-ake-ucinky-ma-cvicenie-ci-fyzicka-aktivita-na-zenu-a-babatko/ #dominikakidkovacs #pregnancy #kidovci #tomikidfamily #fitpregnancy #fittehotenstvi #fittehotenstvo @fitclan

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kid Kovács (@dominikakidkovacs),

Všetci sa preto nesmierne tešili, keď známa športovkyňa opäť oznámila radostnú novinu - že ich syn Kristián bude mať onedlho bračeka. Ten sa vypýtal na svet dnes ráno. ,,Nedá sa opísať slovami, akí sme šťastní!'' napísal ku krásnej fotke mamičky a bábätka Tomi. ,,Kristiánko mi povedal: Tento deň je môj najkrajší! Je tu s nami Dávid. Všetci sme zdraví. Na našu maminku budeme dávať pozor,'' dodal, čím zároveň prezradil meno chlapčeka. Nám neostáva nič iné, len zagratulovať a popriať veľa zdravia a lásky!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:02