shutterstock.com
StoryEditor

David Beckham patrí medzi športovcov, manželov a otcov všetkých čias! Pozrite sa, akí sú rozkošní!

17.08.2019, 18:30
Celebrity
Okrem toho, že patrí medzi úspešných futbalistov, je David Beckham so svojou manželkou Victoriou Beckham krásnym vzorom dlhej a čistej lásky.

David Beckam je na svojom Instagrame @davidbeckam, kde má cez 57 miliónov fanúšikov naozaj veľmi aktívny. Nemá problém ukázať hoci aj celému svetu, že je veľmi šťastný. Dosvedčujú to aj fotografie, na ktorých môžeme často vidieť celú jeho veľkú a šťastnú rodinku.

Pred mesiacom a pol oslávili manželia Beckhamovci výročie ich vzťahu. Krásny pár je spolu už viac ako 20 rokov. Obdivuhodné! K fotografii z ich svadby, ktorú zverejnil samotný David pridal krásny popis: ,,WOW 20 rokov , pozri, čo sme vytvorili ♥️ Veľmi ťa milujem ♥️."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

WOW 20 years , look what we created ♥️ Love you so much ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

Prednedávnom, keď mala jeho dcérka narodeniny, napísal k fotografii, ktorú taktiež uverejnil na svojom profile dojímavý popis: ,,Čo viac môže povedať otec, než to, že ťa veľmi ľúbim, dievčatko moje, a prosím ťa prestaň už dospievať."

Okrem lásky, ktorú David Beckham rozdáva svojej veľkej rodine, sa snaží pomáhať aj iným. Preto pravidelne pomáha aj svetovej organizácii UNICEF.

David mal šťastie na troch synov, takže v ich rodine je prevaha chlapov. Určite si túto spoločnosť užíva a rád si so svojimi synmi zahrá futbal a podebatí s nimi na rôzne témy, na ktoré sa predsa len synom lepšie debatuje s otcom, ako s mamou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sunset with my beautiful boys ? @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

Zdá sa, že David spolu s manželkou Victoriou, sú svojim deťom obrovskými vzormi. Želáme im teda ešte minimálne 20 rokov šťastného manželstva a nech je ich rodina stále taká šťastná a drží pokope, ako doteraz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy New Year from us all ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harperseven ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 10:30