shutterstock
StoryEditor

Najznámejšie dvojičky sveta svoju kariéru začali 27 rokov dozadu. Ako sestry Olsenové vyzerajú dnes?

01.08.2019, 11:00
Celebrity
Do sveta šoubiznisu vkročili ešte skôr, než vedeli rozprávať. Mary Kate a Ashley Olsenové boli dlhé roky idolmi mladých dievčat. Slávu, peniaze, ale aj nátlak Hollywoodu však dnes už dospelé ženy nedokázali spracovať.

Na svete nebolo dievčaťa, ktoré by ich nezbožňovalo. Sestry Olsenové, ktorý prvý krát zažiarili v debute Plný dom, dnes žijú úplne opačným životom. Zatiaľ čo sme ich z obrazoviek poznali ako milé, usmievavé, bláznivé dievčatá, dnes je skutočnosť úplne iná. Nielenže sa z ich tvárí stratilo šťastie, obidve sestry istý čas bojovali s anorexiou a závislosťou na drogách.

Po hektickom období sa tak rozhodli zanechať šoubiznisu a začali sa venovať vlastnému biznisu. Najviac sa zameriavajú na svoju kolekciu oblečenia, ktorú spustili už pred niekoľkými rokmi. Možno práve nátlaku, ktorý cítili už prakticky od útleho detstva, sa rozhodli nezaložiť si profily na sociálnych sieťach. 

Obidve sú dnes šťastné vydaté za starších mužov. Zatiaľ čo Ashley Olsen žije s 58-ročným americkým bankárom a zberateľom umenia, Mary-Kate sa vydala za 49-ročného brata francúzskeho prezidenta. Na spoločnosti sa spolu objavujú naozaj len vo výnimočných prípadoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 17:24