Jennifer Anistoninstagram.com
StoryEditor

Láska si k nej predsa len našla cestu. Jennifer Aniston žiari po boku sympatického muža

20.07.2019, 12:00
Celebrity
Charizmatická herečka, ktorá sa preslávila najmä rolou ikonickej Rachel v seriáli Priatelia, si podľa viacerých svetových médií našla novú lásku.

Seriálová Rachel v láske veľa šťastia nemala. Počas natáčania filmu Pán a pani Smithovci sa jej manžel Brad Pitt zahľadel do Angeliny Jolie. Po premiére filmu sa Brangelina stala obľúbeným párom šoubiznisu a Jennifer neostávalo nič iné, než sa s tým v tichosti vysporiadať. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Brad Pitt and Jennifer Aniston on their wedding day in 2000s ♡ -I Love so much this couple :( what do you think?? Comment below!!

Príspevok, ktorý zdieľa Dm for sfs✨ (@vintage90scelebs),

Stabilného priateľa si herečka našla až 6 rokov po rozvode. S hercom Justinom Therouxom sa zoznámila pri natáčaní seriálu Wanderlust a hneď o rok na to sa aj zasnúbili. V roku 2017 sa však ich cesty rozišli a dokonca sa špekulovalo, že by za tým mohol byť aj samotný Brad, ktorý sa v tom čase rozchádzal s Angelinou. Boli to však len fámy, ktoré Jennifer poprela. Bradovi síce odpustila, no tam to aj skončilo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

HBDJ❤ XO

Príspevok, ktorý zdieľa @ justintheroux,

Na otázky novinárov ohľadom lásky je veľmi strohá. ,,Neverím, že pre každého existuje len jedna osudová láska. Nesústredím sa však na randenie,'' vyjadrila sa v nedávnom rozhovore. Hviezda chce svoju energiu radšej vkladať do filmov a spoluprác. 

Napriek tomuto tvrdeniu ju však len pred pár dňami paparazzi nachytali na luxusnej večeri s neznámym mužom. Podľa viacerých ľudí v reštaurácii dvojica mala k sebe veľmi blízko a svoju spoločnosť si vychutnávala. Pri rozlúčení mal okrem nežného dlhého objatia padnúť bozk. Hoc si obidvaja daný moment užívali a žiarili šťastím, k fotografiám, ktoré obehli sociálnu sieť, sa nevyjadrili. Súkromie je pre nich totiž nesmierne dôležité. 

instagram

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:53