instagram
StoryEditor

Kedysi ju všetci milovali, dnes s ňou nechce nikto spolupracovať. Megan Fox už odzvonilo!

29.07.2019, 11:00
Celebrity
Americká herečka, ktorá bola kedysi označovaná za sexsymbol a jednu z najkrajších žien sveta, je vraj vo viacerých filmových spoločnostiach na čiernej listine.

Megan sa začala objavovať na filmovom plátne už okolo roku 2000. Prvá filmová rola, ktorá jej priniesla uznanie a slávu, však prišla až v roku 2007 s filmom Transformers. Postava Mikaely, ktorú si nepochybne pamätá každý muž, ju do sveta šoubiznisu doslova vystrelila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Megan Fox em Transformers (2007) #meganfox #transformers #hotgirl #bumblebee #mikaelabanes #samwitwicky

Príspevok, ktorý zdieľa Cinerama (@cineramaclube),

Už počas natáčania tohto filmu mala mať pôvabná kráska problém s autoritami. Podľa jej hereckých kolegov bola doslova neznesiteľnou. Megan na to však mala opačný názor. ,,Nemôžem na produkciu a spôsob spracovania filmu nadávať, veď mi to pomohlo... ale bolo to strašné, neľudské, samé prísne pravidlá,'' prezradila v jednom z rozhovorov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

— Megan fox and Shia labeouf

Príspevok, ktorý zdieľa MEGAN FOX (@demonicmfox),

Tam však ani zďaleka neskončila. Režiséra Michaela Baya, ktorý okrem spomínaného filmu režíroval aj veľkofilmy ako Armageddon, Divoké kočky či Texaský masaker motorovou pílou, označila za diktátora. ,,Bol ako Hitler, urobte toto a tamto,'' dokončila drzo, čím si nepohnevala len samotného režiséra, ale aj ostatných producentov, ktorí ju označili za nevďačnú a neschopnú prispôsobiť sa väčšine. Do spoluprác s ňou sa tak už vrhne len málokto. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@fredericks_hollywood @monikablundermakeup @cwoodhair

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:56