archív Veroniky Nízlovej
StoryEditor

Veronika Nízlová ukázala svoju dcérku Neu. Podobu so známym oteckom nezaprie

29.12.2021, 08:45
Celebrity
Maličká Nea je skutočne rozkošná, čo poviete?

Cez leto speváčka Veronika Nízlová prekvapila nádhernou správou - a to, že sa stane mamičkou. Všetkých tým poriadne prekvapila, nakoľko sa po jej boku neobjavoval žiaden partner a len krátko predtým si prešla rozvodom. Ako sama Veronika priznala, už od začiatku sa stotožnila s úlohou mamičky samoživiteľky. 

,,Hoci s ockom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Takisto rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré,'' prezradila na túto tému speváčka. Pri výchove dcérky, ktorá dostala krásne fínske meno Nea, jej asistuje jej sestra Daniela a rodičia. Tí sa nevedia na svoju druhú vnučku vynadívať a užívajú si ju najviac, ako vedia. 

Aj keď Veronika zo začiatku skrývala tváričku svojej princeznej, po niekoľkých týždňoch sa rozhodla urobiť výnimku a ukázala svetu to, ako Nea vyzerá. Mnohí si myslia, že už sa teraz výrazne podobá na ocka, ktorého totožnosť odhalil denník Plus jeden deň. Podľa medializovaných informácií je oteckom dcérky 20-ročný, známy herec. Čo myslíte, podobá sa Nea naňho?

To, ako vyzerá Nea a jej otecko, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:24