instagram/ danielatwiins
StoryEditor

Rozchod Nízlovej a Lobotku. Dôvod, prečo futbalista opustil mamičku svojho dieťaťa, vás šokuje

19.11.2021, 13:30
Celebrity
Len nedávno sa v médiách objavila informácia o tom, že speváčka Daniela Nízlová a futbalista Stanislav Lobotka už netvoria pár.

Vzťah známej speváčky a slovenského futbalistu bol pre mnohých prekvapením. Niet sa čomu čudovať - dvojica sa síce podľa vlastných slov poznala už dlhší čas, no ich láska prišla nečakane po tom, ako sa Lobotkovi rozpadol vzťah s vizážistkou Zuzanou Šutjakovou. Len krátko po tom, ako dvojica zverejnila informáciu, že sú oficiálne spolu, prišlo prekvapenie - a to, že je o 9 rokov staršia speváčka v radostnom očakávaní. Spoločne tak na svete privítali dcérku Lindu, ktorá ockovi akoby z oka vypadla. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Aj keď rodinka pôsobila šťastne a harmonicky a dokonca sa pošuškávalo, že by onedlho mohli zaznieť svadobné zvony, opak sa stal pravdou. Hoc Daniela bývala v dome futbalistu, ktorý často navštevovala aj jej sestra Veronika či jej rodičia, zdá sa, že ich vzťah taký pevný nebol. Podľa informácií sa totiž mali približne pred dvoma mesiacmi definitívne rozísť, a tak si speváčka pobalila kufre a odsťahovala sa k svojím rodičom. 

„Mňa to zaskočilo... Bolí to a nateraz sa necítim nijako k tejto téme vyjadrovať,“ vyjadrila sa na svojom Instagrame k rozchodu Daniela. Podľa medializovaných informácií by mal mať 26-ročný športovec už aj novú priateľku. Nájsť si niekoho iného pravdepodobne vychádzalo zo skutočne povrchného impulzu. „Stano jej v septembri povedal, že po dvoch rokoch vzťahu necíti to, čo na začiatku a aj vzhľadom na to, že po pôrode pribrala,“ uviedol Novému Času veľmi blízky zdroj speváčky. Hoc sa Daniela do pôvodnej formy úplne nedostala, faktom je, že sa stále môže pýšiť ukážkovou postavou. Tá však zrejme futbalistovi, ktorý chce mať po svojom boku reprezentatívnu, stále upravenú priateľku, nestačí.<

Ako ďalej prezrádza Plus jeden deň, slovenská speváčka si pri svojom partnerovi zvykla na určitý štandard a okrem drahých dovoleniek zvykla svojej dcérke dopriať skutočne len to najlepšie. Aj práve preto sa rozhodla od svojho bývalého priateľa žiadať neuveriteľné výživné vo výške 20-tisíc eur; z toho 10-tisíc je pre ňu a 10-tisíc pre malú. 

Pozrite si, akú má Daniela postavu a ako spolu dvojica vyzerala:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:05