StoryEditor

Dara Rolins: Pravda o svadbe na Bali

21.01.2018, 10:40
Celebrity
Dara Rolins trávi január s dcérkou Lolou v exotickom indonézskom raji. Na ostrove Bali sa však podľa zaručených informácií bulváru mala vydať za partnera Rytmus. Vydala sa?

Popová diva Dara Rolins sa pred niekoľkými rokmi osudovo zamilovala do ostrova Bali. Indonézsky raj plný kokosových paliem, surferov, divokých žúrov, jógy a slnečných pláží si ju získal natoľko, že si tam prenajala vilu. Aby sa mohla kedykoľvek vrátiť.

Nedávno tam na teambuilding zobrala svoje tanečnice a pred pár dňami už tradične odletela na Bali s dcérkou Lolou. Január tam trávia spoločne a už sa z toho stala tradícia. Tento rok sa však v bulvári vynorili zaručené informácie o chystanej, prísne utajenej, svadbe s Rytmusom. Dobre informované zdroje sa zaprisahávali, že sa dvojica vezme práve na Bali.

Speváčkini fanúšikovia tak s napätím čakali na svadobné fotky, zatiaľ čo ich prefíkaná Dara kŕmila fotkami s tajomným hashtagom DružicaMáRozlúčkuSoSlobodou.

Dnes je však už všetko jasné. Svadba sa konala a bola krásna. Nevestou však bola Darina tanečnica Ľubka s priateľom Marcelom. „Fotka zo včerajšej krásnej svadby našej tanečnej sestry Ľubky a jej princa Marcela. A toto je ich krásna družička, moja Lola. Svadba to bola ako z rozprávky. A Ľubka bola tou najkrajšou nevestou. Mať svadbu na Bali, na útese, priamo nad divokým oceánom je splnený sen každého romantika. Svadba to bola krásna, oslava, ktorá nasledovala divoká ešte viac ako sám oceán. A my všetci si prajeme, nech im tá láska vydrží večne!“ napísala k vysmiatej fotke s dcérkou Lolou.

Zdá sa teda, že na Darinu svadbu si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 11:49