Pretty Photography
StoryEditor

Rozprávková svadba Márie Čírovej: Pozrite si krásne fotky

21.11.2017, 14:00
Celebrity
Speváčka Mária sa vydávala v auguste, no príliš veľa fotografií sa na verejnosť nedostalo. Konečne si ich môžete pozrieť.

 

​Speváčka Mária Čírová našla lásku svojho života už v devätnástich. S hudobným producentom Mariánom Kachútom tvorili harmonickú dvojicu deväť rokov. Svadbu vystrojili v auguste tohto roka a spolu s nimi si ju užili aj ich dve deti, sedemročný Hugo a päťročná Zoe.

Zobrali sa v Nitre a na svoj veľký deň má speváčka tie najkrajšie spomienky. „Kto iný by ma mohol v môj veľký deň líčiť ako moja najdrahšia sestrička Agnesa Číra, vďaka ktorej som sa cítila počas dňa sama sebou a ktorá mi urobila môj vysnívaný, jemný, naturálny look. Barbora Yurkovič, ďakujem za môj svadobný účes a za unikátny svadobný dar, ktorý si pre mňa vytvorila - tradičnú slovenskú partu na moje čepčenie. Tú raz odovzdám mojej Zoe.... A za tieto svadobné fotky s ktorými som sa s vami, moji drahí fanušíkovia, chcela podeliť, ďakujem jedinečným a pohodovým fotografom Zuzane Gavulovej a Petrovi Frolovi z Pretty Photography. Nech žije tento unikátny rok,“ napísal tento týždeň ešte stále dojatá Mária na sociálnu sieť.

Pozrite si v našej galérii krásne fotografie z tejto do detailov pripravenej svadby.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 16:31