Planeat
StoryEditor

Robo Jakab parádne schudol. Môže za to tento muž

11.01.2018, 14:00
Celebrity
Herec Robo Jakab sa rozhodol radikálne popracovať na svojich stravovacích návykoch. Zveril sa do povolaných rúk Michala Páleníka, ktorého poznáte ako chlapíka, ktorý nastavoval jedálničky v televíznej šou Extrémne premeny. Súťažiaci tam aj vďaka jeho receptom a radám chudli desiatky kilogramov.

Robo už za sebou nejaké tie pokusy má. Podľa rozhovoru, ktorý poskytol portálu Planeat v minulosti vyskúšal bezlepkovú diétu a každý rok si pred Veľkou Nocou dáva 40 – dňový pôst.

Po nabehnutí na nový spôsob stravovania však musel vydržať pocity hladu počas prvých dní. Predtým totiž zvykol jesť kontinuálne počas celého dňa. „Každému som hovoril, že raz napíšem knihu, ktorá sa bude volať Môj život medzi jedlami,“ zabával sa sympatický umelec.

S novými receptami je spokojná aj jeho frajerka. Nečudo, veď Robo nemusel začať chrúmať mrkvu a jesť len rybu pripravovanú na pare. „Sú tam jednoduché recepty na normálne jedlá od segedínu, cez ryby, šaláty či paprikáš, niektoré aj na bravčovej masti, čo ma milo prekvapilo. Základ zmeny bol pre mňa v množstve tuku, na ktorom som mal jedlá pripravovať, kvalita toho tuku a najmä, kombinácia surovín. Takže som šiel do obchodu, nakúpil rôzne oleje, suroviny a teraz vyváram ako nikdy. Vôbec nemám pocit, že držím nejakú diétu, v zmysle obmedzovania sa. Akurát si sledujem množstvá porcií ako takých,“ vysvetľuje a zároveň dodáva, že mu Páleník povolil týždenne päť pív, s čím teda vôbec nerátal.

A výsledky? „Tie sú výborné a cítim sa úplne skvele! Okrem toho, že som schudol, všeobecne viac vládzem. Viac vládzem behať a cvičiť. Cítim sa takmer ako absolútny športovec,“ dodáva Robo Jakab.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:22