Instagram / Daniela Lovlin
StoryEditor

Peter Cmorik čoskoro otcom. Vieme pohlavie jeho dvojičiek

10.01.2018, 14:10
Celebrity
Spevák Peter Cmorik sa pripravuje na úlohu dvojnásobného otca. Ešte predtým však stihne koncom mesiaca vydať nový singel a zahrať si na galakoncerte country speváka Allana Mikušeka. My sme zisťovali, aké pohlavie jeho dvojičiek.

Spevák Peter Cmorik prežíva jedno z najkrajších období svojho života. V hudbe mu stále ide karta a jeho skladby vo veľkom rotujú rádiami. Radosť mu však robí predovšetkým milovaná priateľka, huslistka Daniela Lovlin, ktorá pod srdcom nosí dvojičky. Sympatický umelec sa tak na jar stane rovno dvojnásobným otcom.

Danielino tehotenstvo bolo podľa jeho slov dlhodobo plánované. „My sme to chceli a snažili sme ta. Čakali sme, kedy to vyjde a keď to vyšlo, bol to skvelý pocit. Skutočné prekvapenie však prišlo až po tom, ako sme zistili, že to budú dve deti,“ hovorí pre náš portál Peter.

„Veľmi rýchlo sme si zvykli na myšlienku, že to budú dve deti, jedno by nám už bolo aj málo. Denne premýšľam, ako to celé bude. Či budú mať spolu izbu alebo nie. Dvojičky sú prepojené a tešíme sa, že sa budú spolu hrať, kopať si loptu, budú mať hneď rovesníka - kamaráta. Vidím v tom veľa pozitívneho. Začiatok bude asi ťažký. A keď sa každý rozbehne iným smerom, bude to zložitejšie. Ale ideme do toho,“ usmieva sa a zároveň potvrdzuje, že na svet prídu dvaja chlapci.

S teoretickou prípravou na otcovstvo to však nijak nepreháňa. Stačí vraj, keď sa odbornej literatúry pravidelne ponára jeho polovička. „Daniela číta všeličo. Mne stačí, že mi to potom sprostredkúva. Rozprávame sa a ja od nej pochytím veľa vecí.“ Zároveň má však jasno v tom, aký by chcel byť otec. „Chcel byť som byť otec, na ktorého sa dá spoľahnúť. Aby mali deti pocit, že môžu za mnou prísť, že spolu vyriešime ich problémy. Chcel by som im ukázať svet a byť pre nich oporou,“ dodáva odhodlane.

Petra Cmorika máte možnosť vidieť aj na Galakoncerte 50 – 25 + hostia, ktorým si country hudobník a spevák Allan Mikušek pripomenie svoje 50. narodeniny, ale aj 25. výročie svojho pôsobenia na hudobnej scéne. 30. januára v bratislavskej Hant aréne o 19:00 vystúpi aj Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, František Nedvěd či Michal David. Súťaž o vstupenky na tento galakoncert nájdete na našom Facebooku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 01:41