profimedia
StoryEditor

Dieťa chcela, no nemôže ho mať. Jennifer Aniston prehovorila o svojej najväčšej bolesti

10.12.2021, 08:30
Celebrity
Obľúbená herečka už dlhé roky čelí nepríjemným otázkam, a tak sa rozhodla vyjadriť prostredníctvom najnovšie rozhovoru.

Už od momentu, ako sa herečka Jennifer Aniston objavila na televíznych obrazovkách ako seriálová Rachel zo seriálu Priatelia, zožala obrovský úspech. Ten ju sprevádza do dnešného dňa a aj keď od jej debutu uplynulo už viac ako 25 rokov, stále sa radí medzi najobľúbenejšie herečky sveta. Niet sa čomu čudovať - za roky kariéry dokázala skvelo stvárniť najmä humorné postavy a len nedávno sa dokonca pustila do vlastných projektov televíznych šou. Sláva si však so sebou prináša nemalú daň, ktorú neraz Jenn pocítila. 

Keď ju po dvoch rokoch randenia požiadal herec Brad Pitt o ruku, takmer okamžite sa na mladú herečku začali valiť otázky o založení rodiny. Keďže sa v tom čase radila medzi najpopulárnejšie celebrity vôbec, mnohí predpokladali, že s deťmi ešte počká a istý čas sa bude venovať svojej kariére. Už vtedy však herečka tvrdila opak - a to, že chce skĺbiť tieto dva svety a s Bradom si založiť rodinu, po ktorej obidvaja túžili. Osud to však zariadil inak a namiesto radostnej správy prišiel šok - a to, že sa manželia rozvádzajú. 

Napriek tomu si však bola Jennifer istá, že sa stane mamou. ,,Chcela som mať deti, chcem mať deti a aj ich mať budem,'' prezradila po rozvode s Bradom Pittom magazínu Vanity Fair. Šťastie po boku herca Justina Therouxa o 10 rokov neskôr a aj keď všetci čakali oznámenie radostnej noviny, nekonalo sa tak. Manželstvo sa po troch rokoch rozpadlo a dnes sú obidvaja dobrými priateľmi - no mnohí ľudia riešia stále otázku, prečo nemá Aniston deti, a tak sa k tomu seriálová Rachel vyjadrila v najnovšom rozhovore pre The Hollywood Reporter.

,,Nemáte poňatia o mojich zdravotných problémoch,'' adresovala slová bulváru, ktorý vymýšľal dohady o tom, že Jennifer je jednoducho kariéristka, ktorá si vybrala túto cestu. Vzhľadom na to, že sa nemohla otehotnieť, aj keď po bábätku tak túžila, ju tieto slová veľmi ranili. Taktiež klebety o tom, že je tehotná - hoc si to priala, bolo to pre ňu nemožné. ,,V skutočnosti nemajú poňatia, čo sa so mnou deje v súkromí, po zdravotnej stránke. Prečo nemôžem mať deti. Nevedia nič,'' dodala na túto tému herečka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 10:25