Instagram / Meghan Markle
StoryEditor

Zarážajúca podobnosť! Pozrite si dokonalú dvojníčku budúcej manželky princa Harryho

06.12.2017, 09:49
Celebrity
Herečka Meghan Markle sa o pár mesiacov vydá za britského princa Harryho. Pôvabná brunetka má dvojníčku na španielskej politickej scéne. Pozrite sa na tú podobu.

​Britský princ Harry našiel ženu svojho srdca a po pomerne krátkom vzťahu sa hrnie do sobáša. Ostatne, niet sa ani čomu čudovať. Americká herečka Meghan Markle je vysmiata kráska, ktorá extrovertného princa zaujala na prvý pohľad. Pôvabná brunetka sa tak už o pár mesiacov stane pevnou súčasťou britskej kráľovskej rodiny a pribudne jej titulky Vojvodkyňa zo Sussexu.

Španieli však po bližšom preštudovaní novopečenej snúbenice okamžite našli dvojníčku. Je ňou politička Begoňa Villacís a podobnosť medzi oboma dámami je skutočne zarážajúca. Obe sú brunetky s olivovou pleťou a rovnakým úsmevom, čo si okamžite všimli užívatelia sociálnych sietí a dali sa do hľadania fotografií, ktoré podobu podčiarkujú.

Táto téma sa uchytila natoľko, že sa k nej na svojom konte na Twitteri vyjadrila aj samotná politička. „Buckinghamský palác alebo Cibele? Ľutujem, ale vyberám si Madrid,“ napísala Begoňa a pridala hashtag #RozdelenéPriNarodení.

V súčasnosti je už jasné, že Meghan Markle kvôli sobáša zanechá svoju sľubne rozvíjajúcu sa kariéru herečky. Fanúšikom seriálu Kravaťáci bude chýbať, a tak majú pre producentov jasný odkaz. „Nie je treba odstrániť postavu Rachel Zane, mohli by ste ju nahradiť Begoňou,” zabávajú sa.

Begoňa Villacís Twitter

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:38