instagram/meghanmarkle
StoryEditor

Čím obmäkčila srdcia Agličanov rozvedená a staršia priateľka princa Harryho?

06.10.2017, 11:30
Celebrity
Americká herečka s tmavou pleťou je už vyše roka priateľkou princa Harryho. Je úplne iná než jej budúca švagriná Kate Middleton, no aj napriek tomu si už teraz získala srdcia množstva ľudí.

Tmavá kráska z Los Angeles už na prvý pohľad zaujme svojím výzorom. Je polovičná černoška - jej mama bola afroamerická cvičiteľka jogy a otec, pôvodom z Kaukazu, seriálový režisér. Meghan Markle sa narodila v roku 1981, má teda 36 rokov - od princa je staršia o tri roky. Živí sa ako herečka, u nás nie je príliš známa, no možno ste videli seriál Kravaťáci, kde hrala ambicióznu právničku. Práve vďaka tomuto seriálu sa stala v Amerike hviezdou. Bola už raz vydatá, dva roky, za producenta Trevora Engelsona. Tento fakt najskôr verejnosť odsudzovala a nebola tým nadšená ani kráľovská rodina, dnes je však všetko už úplne ináč. S princom sa zoznámili na káve v Toronte, cez spoločného priateľa. A tak sa niekomu splnil sen každého dievčaťa - stretnúť svojho princa. Verejnosť ju výzorovo porovnáva s Kate Midddleton, manželkou princa Williama. Obe sú však úplne iné. Kate je už pravá dáma a vojvodkyňa, Meghan pôsobí ako normálna baba so sexepílom na rozdávanie. Asi tým očarila Princa, ešte nedávno veľkého "pártymena".

Meghan pôsobí veľmi milo a dievčensky, je veľmi aktívna v oblasti charity a na tieto chodníčky stiahla aj mladého princa. Stala sa dokonca ambasádorkou charitatívnej organizácie World Vision Canada, ktorá sa angažuje v projekte zabezpečovania pitnej vody pre africkú Rwandu. Týmto si pravdepodobne získala a obmäkčila srdcia konzervatívnych Angličanov. S Harrym sa spolu objavujú už aj verejne ako pár, čo znamená, že plánujú svadbu, pretože ináč by to podľa kráľovských pravidiel nebolo možné. Blízky princov priateľ sa raz o ňom vyjadril, že ešte nikdy nebol tak štastný. A to je asi dôležitejšie, než vek, farba pleti či pôvod aj pre kráľovskú famíliu, kam sa krásna Meghan čoskoro (pravdepodobne) privydá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:02