Markíza
StoryEditor

Klaudia z Extrémnych premien bráni mamu: „Tichú domácnosť kvôli jedlu sme mali miliónkrát!"

02.11.2017, 09:08
Celebrity
​V televíznej šou Extrémne premeny to naposledy vrelo. Devätnásťročná Klaudia Belejová z Hvozdnice sa totiž vyjedla na 175 kíl a chudnutie jej išlo akosi ťažšie.

Nezvládala jedlo a občas na ňu prišiel taký záchvat, že za pár dní pribrala naspäť desať kíl. Kondičný tréner Maroš Molnár nemohol uveriť vlastným očiam pri pohľade na váhu. Klaudiu zhrozene prirovnával ku koňovi s klapkami na očiach, ktorý mieri do chladničky. Ukázalo sa však, že za všetkým treba hľadať traumu s detstva. Od maminy s maličkou Klaudiou odišiel otec a ona to nedokázala spracovať. Našťastie sa jej okrem Maroša snažila pomôcť aj psychologička a mladá študentka sa učila pracovať so svojimi pocitmi.

Na konci šou sa z utiahnutej Klaudie stalo krásne dievča plné úsmevov a chuti do života. Váhu stiahla tesne pod stovku a sľúbila, že v chudnutí bude pokračovať aj ďalej.

Na Facebooku sa však hneď po odvysielaní vynorila vlna pochybností. Diváci nechápali, ako mohla Klaudiina mama dopustiť, že sa dcéra vyjedla do takých rozmerov. Však predsa žili v jednej domácnosti. Isto to mohla nejako ovplyvniť. A ona sa aj snažila dcérin apetít krotiť, no bez väčších úspechov. Na svojom profile to napísala aj samotná Klaudia, ktorá na mamu nedá dopustiť. „Ďakujem svojej mamine, je to najlepší človek na svete a zažila so mnou mnoho. Vždy mi bola oporou a vždy bude. Milujem ju najviac na svete a tak isto aj ona mňa Nie každý je typ na kamery a dá emócie najavo, ale to aký nádherný vzťah máme vedia iba blízki a rodina. A verte mi, toľkokrát ako ona mi nedohovoril nikto, aby som nejedla. A miliónkrát bola tichá domácnosť kvôli tomu. Vďaka mami za všetko, bola si tu aj keď všetci odišli a vždy si mi verila,“ vyznala sa Klaudia Belejová, ktorá počas šou zažila okrem fyzickej transformácie aj psychickú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 20:46