Markíza
StoryEditor

Módna polícia z Let´s Dance: Dokonalé outfity celebrít

23.10.2017, 14:00
Celebrity
Tanečná šou Let´s Dance sa blíži do finále, na parkete zostávajú už len štyri známe tváre.

Nablýskaná tanečná šou Let´s Dance každú nedeľu pritiahne k televíznym obrazovkám množstvo zvedavých divákov. Včera sa nechali uniesť tancom počas už ôsmeho kola.

Veľkolepé finále sa blíži a tanečných párov víri na parkete čoraz menej. Speváčka Emma Drobná je z kola von a v hre už zostávajú len Evelyn, Silvia Lakatošová, Vlado Kobielsky a  Braňo Deák. Každý z nich sa počas uplynulého týždňa musel naučiť až dve choreografie. Latka sa dvíha a aj porotcovia vyťahujú čoraz vyššie čísla. No zostávajúce dvojice tak čaká poriadne dril.

Let´s Dance je vždy dobrá príležitosť vytiahnuť zo skrine tie najlepšie outfity. Známe tváre sa blysli aj tentokrát a na nakrúcanie prišli dokonale vystylované.

Porotkyňa Tatiana Drexler žiarila v zlatej róbe, v ktorej vynikla jej skvelá figúra. Zuzana Fialová vyzerala v tmavomodrých šatách ako diva zo starých šiat. A Lenka Vavrinčíková v štýlových červených šatách zas ako dáma zo žurnálu. Zahanbiť sa však nenechali ani páni. Pozrite si fotografie v našej galérii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 00:59