instagram/ queen.plackova
StoryEditor

Na krku obvinenie majú, aj tak sa ich produkty vypredávajú. Zuzana Plačková si po väzbe polepšila

06.10.2021, 13:00
Celebrity
Ešte pred týždňom sa vo všetkých slovenských médiách objavila informácia o influencerke Zuzane Plačkovej, ktorú spolu s jej manželom zadržala NAKA. Prokurátor nakoniec stiahol žiadosť o väzobné stíhanie a momentále je dvojica vyšetrovaná na slobode.

Minulý týždeň v pondelok sa NAKA informovala o tom, že zadržala zločineckú skupinu, ktorej činnosť monitorovala už dlhší čas. O to väčším prekvapením bolo, keď sa medzi 15-timi osobami ocitla aj známa podnikateľka, bývalá playmate a dnes už aj influencerka Zuzana Plačková spolu so svojím manželom René Strauszom. Podľa výpovedí, ktoré svedčili proti nim, mala dvojica predávať a distribuovať drogy. „Asi od roku 2017 kupovali v rámci zločineckej skupiny kokaín od Pavla Š. a ten následne predávali ďalším užívateľom,“ napísala polícia v uznesení o vznesení obvinenia.

Súd nakoniec vo štvrtok rozhodol, že vo väzbe strávia čas len šiesti a influencerka, ktorá od začiatku spolu s manželom prehlasovala, že je v danej veci nevinná a ide o omyl, bude stíhaná na slobode. Tak isto aj jej manžel. ,,Termín verejného zasadnutia vo veci René St. a spol. je, vzhľadom na späťvzatie sťažnosti prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry proti rozhodnutiu sudcu pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu, zrušený," uviedla hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová ako najnovší dodatok k prípadu. Dvojica je však naďalej obvinená s ďalšími osobami a o ich vine bude rozhodovať súd. 

Zuzana tak, ako sľúbila, poskytla vyjadrenie na svojom Instagrame. ,,Prajem všetkým len to, čo mne priali v posledných dňoch. Konečne ste sa ukázali niektorí,'' napísala k fotografii zo svojho podniku a zdá sa, že má na niekoľkých svojich priateľov ťažké srdce. ,,Nikdy nie je neskoro aby ste si upratali vo svojom živote a začnite práve falošnými ľudmi a prísavkymi ktorých aj tak nepotrebujete! Tých skutočných priateľov spočítate na jednej ruke,'' napísala k ďalšiemu záberu a zdá sa, že sa pomaly, ale určite vracia do svojho života. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 20:50