instagram/ queen.plackova
StoryEditor

Na krku obvinenie majú, aj tak sa ich produkty vypredávajú. Zuzana Plačková si po väzbe polepšila

06.10.2021, 13:00
Celebrity
Ešte pred týždňom sa vo všetkých slovenských médiách objavila informácia o influencerke Zuzane Plačkovej, ktorú spolu s jej manželom zadržala NAKA. Prokurátor nakoniec stiahol žiadosť o väzobné stíhanie a momentále je dvojica vyšetrovaná na slobode.

Biznis stále pokračuje 

Hoc je Plačková z väzby von necelý týždeň, pustila sa rovno do svojho podnikania. Influencerka si samozrejme dopriala novú relax v podobe manikúry a pedikúry a takmer okamžite sa pustila do promovania svojich produktov. Tým sa, zdá sa, darí ešte viac než kedysi. Úspešný je nielen jej kolagén, ktorý má v spolupráci s Jasminou Alagič, ale aj jej kolekcia oblečenia, ktorá ide teraz na dračku. 

,,Vzhľadom k veľkému množstvu objednávok sme získali od prepravcu zníženú cestu za poštovné,'' znelo v jednom z postov, ktoré promuje spodné prádlo či legíny, ktoré má pod taktovkou Plačková. Niektoré novo pridané produkty sa takmer okamžite vypredali. Niet sa čomu čudovať, publikum, ktoré momentálne influencerka má, je omnoho vyššie, než kedysi. 

Na sociálnej sieti jej od dňa zadržania viac než 55-tisíc followerov. Obvinenie z dealovania drog tak zrejme jej fanúšikov príliš netrápi. Dnes Zuzanu na Instagrame sleduje približne 815-tisíc ľudí, čo je obrovské číslo, ktoré Plačkovej pomôže napredovať najmä v biznise. Okrem toho, že dokáže dostať do povedomia vlastný biznis, si totiž za reklamu na svojom profile môže vypýtať omnoho viac, než doteraz.

Podľa prieskumu agentúry Content Agency, ktorá sa zameriavala najmä na ceny platených reklám na Instagrame, si v prípade jednej fotografie uverejnenej v profile môže Plačková zarobiť viac než 3500 eur. Sama Zuzana sa nikdy svojimi príjmami netajila, práve naopak, niekoľkrát ich fanúšikom sama ukázala. 

To, čo ukázala fanúšikom, si môžete pozrieť v albume: 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 22:24