Facebook / Mamba Dasha
StoryEditor

Zvodná Mamba schudla: „Takto získate telo snov.“

10.09.2017, 10:42
Celebrity
Herečka a speváčka Dáša Mamba Šarkozyövá má recept na skvelú postavu. Inšpirujte sa aj vy!

Herečka a speváčka Dáša Mamba Šarkozyövá je známa svojou záľubou v provokatívnych outfitoch. Aby si mohla dovoliť na seba navrstviť kúsky, ktoré občas viac odhaľujú ako zahaľujú, musí na sebe poriadne pracovať.

Minulý týždeň si napríkad dala za cieľ schudnúť 5 kíl za týždeň. Nakoniec schudla tri, no na Instagrame neskrýva spokojnosť so svojou premenou. Dokonca ponúka aj presný návod, ako si vytvarovať postavu snov.

„Vypustila som všetok jednoduchý cukor a vsunula som do môjho bežného jedálnička pár vhodných vecí. Na raňajky je veľmi fajn zamastiť si žalúdok, takže som sa snažila papať slaninu alebo salám, poprípade párky (všetko s vysokým podielom mäsa) Ale niekedy som mala chuť aj na sladkú verziu raňajok, takže to bol skôr banán alebo ovsená kaša s ovocím. Po tréningu je najlepšie doplniť čo najrýchlejšie bielkoviny- takže ideál vajíčko. Ďalšia super vec po tréningu je ryža - ideálne s mäsom, pretože ryža obsahuje látky, ktoré pomáhajú bielkovinám v mäse rýchlejšie sa vstrebať do tela,“ zasvätene radí Mamba a vo výpočtoch pokračuje.

„Najpodstatnejšia je voda, môj večný problém. Bežne pijem tak dva deci denne, posledné tri roky sa snažím naučiť piť,“ píše Mamba s tým, že pri sebe neustále nosí sklenenú litrovú fľašu plnú vody, ktorú sa snaží počas dňa vypiť. Potom, čo dostala pod kontrolu stravu a pitný režim sa vrhla na dvojfázové tréningy. Plánovala cvičiť hodinu ráno a hodinu večer, no čoskoro prišla na to, že takéto šialené tempo nevydrží. „Po štvrtom dni som sa cítila totálne vyčerpaná a musela som si dať dva dni voľno, ktoré som prespala. Odvtedy som sa nastavila na režim tréning každý druhý deň. Pretože som sa rozhodla pokračovať. Cítim sa oveľa lepšie, pružnejšie telo, odvodnená, celulitída odchádza, postava sa formuje. Ľudia hovoria, že to s vekom ide ťažšie, ale podľa mňa je to hlúposť! Buď makáš, alebo si lenivec. Ja som inak ešte mala sťaženú situáciu, že mi momentálny zdravotný stav nedovoľuje žiadny beh, výskoky alebo cvičenie brucha. No dá sa to aj tak!“ teší sa z úspechu sympatická herečka, ktorú ste  mohli naposledy vidieť v úlohe bláznivej kaderníčky Saši v jojkárskom seriáli Pravá tvár.

A post shared by Mamba Dasha ? (@mambadasha) on

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 12:13