instagram/ queen.plackova
StoryEditor

Sumy, z ktorých sa vám zatočí hlava. Zuzana Plačková krátko pred zatknutím ukázala stav svojho účtu

29.09.2021, 13:30
Celebrity
Slovenská influencerka sa nikdy netajila prepychom, ktorý si spolu s manželom mohli dovoliť. A ani tým, koľko zarába.

Už od momentu, ako sa Zuzana Plačková objavila na televíznych obrazovkách v šou Hotel Paradise bolo jasné, že svojou kontroverznosťou bude na seba pútať pozornosť ešte poriadne dlho. A tak sa aj stalo - blondína z Čadce si servítku pred ústa nikdy nedávala a do pamäte divákov sa vryla ako drzaňa - čo bola koniec koncov v súťaži aj jej prezývka. 

Na rozdiel od väčšiny súťažiacich, po ktorých sa po odvysielaní ''zľahne zem'' a ich sláva zanikne do niekoľkých mesiacov, sa Zuzane stal pravý opak. Pred kamerami, ako vo svete šoubiznisu, sa držala zubami nechtami, no najväčšia sláva prišla až s príchodom sociálnych sietí. Práve tam si dokázala Plačková vybudovať klientelu, ktorú jej skutočne môže závidieť nejeden influencer. Vyše 700-tisíc ľudí denno denne sledovali jej príbehy z luxusných dovoleniek, honosné outfity v hodnote tisícky eur či dnes už označované kontroverzné podnikanie, s ktorým začala už pred pár rokmi. 

Podnikala s manželom

Začiatky Plačkovej biznisu sa datujú ešte sedem rokov dozadu, keď so svojím dnes už zákonitým manželom taxikárom Reném Strauszom prišla s distribúciou značky Cocaine&Caviar a CHDPČ (poznámka redakcie, skrátenie frázy choď do p*če), ktorá si získala úspech najmä u mladých ľudí. Niet sa čomu čudovať - názov, ktorý dvojica s hrdosťou prezentovala, promovali aj známe tváre, medzi nimi najmä raper Patrik Rytmus Vrbovský. 

S príchodom sociálnej siete Instagram svoje portfólio podnikania rozšírili a zatiaľ čo sa Plačková zameriala na rôzne produkty, od značky vlastných kúskov oblečenia, kozmetiky, vitamínových doplnkov, kolagénu či CBD produktov, René sa venoval súťažiam, ktoré sľubovali väčšinou finančné výhry. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:40