profimedia
StoryEditor

Milióny eur zarábala, no na porno gauči kariéru začínala. Obľúbenú influencerku zadržala NAKA

27.09.2021, 17:00
Celebrity
Ona bývalá čašníčka, on taxikár. Príbeh ako z rozprávky - žili spolu šťastne a hojne, až kým ich nezadržala polícia.

Meno Zuzany Plačkovej nie je vo svete slovenského šoubiznisu žiadnou neznámou, práve naopak. Prvýkrát sa na televíznych obrazovkách objavila ešte ako 20-ročná, keď v jednej z vtedajších šou poriadne šokovala verejnosť. Mladá blondína z Čadce, ktorá sa netajila svojím pôvodom a tvrdila, že je žena do voza a do koča, pracovala dovtedy ako čašníčka či krupiérka. Počas natáčania sa však poriadne odviazala a fanúšikov prekvapila svojou drzosťou. 

,,Vravíte si, ako môže byť Plačková v telke? Ako sa tam dostala? S prepáčením som sa sem pretrtkala. Ale nejde všetko len cez posteľ!'' prehlásila otvorene na kameru počas relácie Hotel Paradise. Zdá sa však, že cez posteľ skutočne všetko nejde, nakoľko jej ďalšou kontroverziou bolo natočenie porna u susedných Čechov, kde sa predviedla na koženom gauči. Na ňom sa natierala olejčekom a otvorene rozprávala o tom, aké praktiky obľubuje.

„Nahota je moja práca a s ľahkou erotikou nemám žiaden problém, pokiaľ je za ňu dobre zaplatené a myslím si, že 12-tisíc eur nie je málo,'' vyjadrila sa vtedy na margo svojho rozhodnutia a dodala, že napriek tomu pozná svoju hodnotu.  „Prosím, nepíšte mi zbytočne, že by ste ma chceli nafotiť, keď nemáte peniaze na to, aby ste ma zaplatili. Ďakujem,“ dodala Plačková.

V tom čase už poznala svojho terajšieho manžela Reného. Dvojica spolu randila tri roky, no podľa viacerých informácií mal práve René Plačkovú podviesť. V čase, keď sa stala slávnou aj vďaka pornu, však René pochopil, že bez Zuzany jeho život nie je to pravé, orechové. Bývalý taxikár, ktorý fungoval v Bratislave, svojej bývalej priateľke vyznal city a dvojica si už o pár mesiacov povedala svoje áno aj v kostole. Svadba už bola na prvý pohľad netradičná - nevesta si obliekla ružové šaty v hodnote 20-tisíc eur. Už vtedy bolo jasné, že bývalá playmate a hviezda televíznej relácie netrie biedu, práve naopak.

Svoj luxus začala dokazovať aj materiálnymi vecami - a to špeciálnymi edíciami od módnych velikánov v hodnote tisícky eur, ale aj plastickými operáciami či estetickými zákrokmi, ktoré ju stáli desaťtisíce. Napriek tomu jej však ostali peniaze na špeciálne upravený model auta, nehnuteľnosti a v neposlednom rade drahé dovolenky.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:22