Tieto znamenia vedia skvele manipulovať druhých.dreamstime
StoryEditor

Sú profíci v manipulácii: Tieto znamenia zverokruhu patria k najväčším citovým vydieračom horoskopu

10.10.2024, 12:00
ASTRO

Existujú znamenia zverokruhu, ktoré presne vedia, ako na vás. Okrem toho, že sú skvelé v manipulácii, radi druhých využívajú. Ich nástrojom je citové vydieranie, ktorým sú schopné dosiahnuť všetko, čo chcú. Ak nechcete, aby s vami niekto manipuloval bez toho, aby ste to vedeli, dajte si pozor na tieto štyri znamenia zverokruhu.

Nižšie spomínané znamenia zverokruhu patria k najväčším citovým vydieračom horoskopu. Nielenže sú profíci v manipulácii, ale nerobí im problém povedať vám čokoľvek len preto, aby vás ovplyvnili, prehovorili na niečo či zmenili váš názor. Jedná sa o osoby, ktoré veľmi dobre vedia, čo robia a dokážu to dokonca robiť bez toho, aby ste si to uvedomovali. Na tieto znamenia si dajte veľký pozor.

Býk

Ľudia narodení v znamení Býka sú tvrdohlaví, pracovití a odhodlaní. Keďže túžia mať vo všetkom pravdu, často s druhými manipulujú a využívajú presviedčacie schopnosti vo svoj prospech. Niekedy chcú svojim správaním len ochrániť svojich najbližších, no citové vydieranie zvyknú používať aj pri flirtovaní. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 15:02