Tieto mužské znamenia sú v milovaní dominantné.dreamstime
StoryEditor

Pri nich sa nudy báť nemusíte: Tieto mužské znamenia sú v posteli neuveriteľne dominantné

30.09.2024, 19:00
ASTRO

Každá z vás má v posteli rada niečo iné. Ak preferujete u muža dominantnosť, nižšie spomínané znamenia zverokruhu sú pre vás to pravé. Nielenže milovanie vedú, ale radi skúšajú nové veci a neboja sa experimentovať. Pozrite sa, kto z horoskopu je v sexe neuveriteľne dominantný.

Niektoré z vás majú rady jemnosť, iné romantiku či experimenty. Ak sa v milovaní dokážete úplne podvoliť a nechať sa viesť partnerom, rozhodne by ste sa mali zamerať na nižšie spomínané mužské znamenia zverokruhu. Tie sú v posteli vášnivé, dobrodružné, spontánne a predovšetkým dominantné.

Baran

Muži, ktorí sa narodili v znamení Barana, zbožňujú byť vo všetkom číslo jeden. Áno, aj v posteli. Čo sa týka milovania, sú vášniví, intenzívni a spontánni. V sexe si veria, takže radi ukazujú svojej partnerke všetko, čo sa doposiaľ naučili. Dominantnosť však zvyknú ukazovať aj rôznymi príkazmi, preferujú hranie rolí a používanie erotických pomôcok. Jednoducho, sú to vládcovia spálne.

Lev

V milovaní bývajú dominantní aj muži narodení v znamení Leva. Keďže túžia po pozornosti a obdive, potrpia si na dokonalý sexuálny život. Túžia po tom, aby ich partnerka počúvala, nechávala sa viesť a rada skúšala nové veci. Ak ich však intímnosti s danou osobou prestanú baviť, opäť začnú hľadať niekoho, pri kom môžu viesť a prekvapovať.

Škorpión

Muži narodení v znamení Škorpióna sú v sexe dominantní, vzrušujúci a vášniví. Okrem toho, že preferujú submisívne partnerky, často v posteli vymýšľajú krkolomné polohy a radi sa milujú na netradičných miestach. Možno budete mať spočiatku strach z ich chúťok, za dverami spálne sa im vďaka neodolateľnej príťažlivosti ľahko podvolíte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. október 2024 13:02