Ak váhate, aký relax je pre vás ten pravý, inšpirujte sa astrológiou.Shutterstock
StoryEditor

Voda, hory alebo kniha? Doprajte si relax podľa vášho znamenia

25.09.2024, 16:00
ASTRO

Stáva sa vám, že občas nevyhnutne potrebujete oddych avšak neviete v akej podobe? Odpoveď je možno skrytá vo vašom znamení. Hovorí sa, že jednotlivé znamenia zverokruhu, pod pojmom relax vidia niečo celkom iné. Pre niekoho je to wellness, pre iného hory. Ak stále váhate, akú formu si dopriať, nechajte si poradiť. Skúste sa spoľahnúť práve na hviezdy.

Strelec

Strelec jednoducho miluje dobrodružstvo. Cestovanie, turistika, kempovanie či spontánne výlety. Tieto aktivity im prinášajú vysnívané uvoľnenie. Avšak neboja sa ani času stráveného osamote. Radi si doprajú relax od všetkých a od všetkého. Ak sa to týka práve vás, pokojne vyrazte niekam, kde budete úplne sami. Pomôže vám to načerpať príjemnú energiu.

Kozorožec

O kozorožcoch je známe, že sú mimoriadne disciplinovaní, vytrvalí a zbožňujú produktívnosť. V ich prípade je pomerne náročné dopriať si dni, kedy nebudú robiť nič. Ideálnym oddychom je pre nich napríklad šport, turistika alebo plánovanie svojich povinností. V momente, kedy sa cítia organizovaní sa cítia naozaj šťastní.

Vodnár

Toto znamenie je poriadne nevyspytateľné. Sami často priznajú, že nemajú výhradne jeden druh relaxu, ktorý ich napĺňa. Radi experimentujú a skúšajú nové veci. Či už ide o adrenalín alebo o testovanie nových hier na počítači, vodnári majú naozaj bujnú fantáziu.

Ryby

Ľudia narodení v znamení ryby sú často absolútne pokojní a vyrovnaní. Ku svojej spokojnosti nikoho nepotrebujú. Stačí im čas osamote, kvalitné umenie, dobrá hudba alebo dobré jedlo. Šťastie a oddych si dokážu vytvoriť takmer kdekoľvek. Svoj pokoj prirodzene nachádzajú aj vo vode. K vyčisteniu myšlienok preto môže prispieť plávanie či akékoľvek iné vodné športy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. september 2024 16:02