Niektoré znamenia sú pre manipulátorov ľahkou korisťou.dreamstime
StoryEditor

Tri znamenia, ktoré sú pre manipulátorov ľahkou a lákavou korisťou

24.09.2024, 14:00
ASTRO

Manipulátori veľmi dobre vedia, čo na ich obete platí a ako ich dostať práve tam kam potrebujú. Sú ľudia, ktorí na takéto osoby majú zvláštny radar a hneď ich odhalia. No sú žiaľ aj takí, ktorí sa manipulátorovi veľmi ľahko dajú chytiť do siete. Ktoré znamenia inklinujú k ľuďom, ktorí majú nad nimi moc? Nájdete sa medzi nimi?

O tom, že ste sa stali obeťou manipulátora často ani netušíte. Väčšinou to vidia všetci okolo vás, no vy máte ružové okuliare, cez ktoré nevidíte pravú tvár človeka, ktorý vás už má pevne v hrsti.

Ryby

Ryby. Veční rojkovia, ktorí si vo svojej fantázii vedia predstaviť úžasného partnera dokonalý život. Je to o tom, že nevedia rozlišovať čo je realita a čo je ich predstava? Alebo za to môže ich nikdy nekončiaca naivita, že vždy naletia manipulátorom a ľuďom, ktorí nad nimi majú moc? Ryby sa veľmi často ocitajú v roli obetí. Sú schopné neustále dávať partnerovi druhú šancu, no rola obete im možno aj vyhovuje. Navyše sú natoľko zmanipulované, že chcú svojej polovičke pomôcť a ponúkajú mu pomocnú ruku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. september 2024 14:02