Ak váhate, aký relax je pre vás ten pravý, inšpirujte sa astrológiou.Shutterstock
StoryEditor

Voda, hory alebo kniha? Doprajte si relax podľa vášho znamenia

25.09.2024, 16:00
ASTRO

Stáva sa vám, že občas nevyhnutne potrebujete oddych avšak neviete v akej podobe? Odpoveď je možno skrytá vo vašom znamení. Hovorí sa, že jednotlivé znamenia zverokruhu, pod pojmom relax vidia niečo celkom iné. Pre niekoho je to wellness, pre iného hory. Ak stále váhate, akú formu si dopriať, nechajte si poradiť. Skúste sa spoľahnúť práve na hviezdy.

Žijeme v hektickej dobe. Takmer každodenne sme vystavení tlaku, stresu či chaosu. Dopriať si zaslúžený oddych je preto viac než nevyhnutné. Som presvedčená o tom, že každému z nás sa niekedy žiada jednoducho spomaliť a vypnúť. A ak sa vám to náhodou v lete nepodarilo, nezúfajte. Aj jeseň je ideálnym obdobím. Je len na vás aké miesto si vyberieme a ktoré je pre vás to pravé.

Baran

Baran je všeobecne znamením, ktoré miluje pohyb a fyzickú aktivitu. Oddych pre nich teda nemôže vyzerať inak ako v športovom naladení. Hory, beh, prechádzky či dokonca posilňovanie. Ak ste narodení v tomto znamení, práve tieto aktivity vás uvoľnia najlepšie.

Býk

Za baranom nasleduje druhé znamenie, ktoré je jeho presným opakom. Býk na druhej strane miluje absolútne pasívny relax. Ideálny je pre nich wellness či masáže. Býci nedajú dopustiť ani na kvalitné a chutné jedlo. A ak sa tieto dve oblasti spoja, budú dokonale spokojní.

Blíženec

Blíženci sú v tomto prípade pomerne jedineční. Je pre nich charakteristické to, že milujú svojich priateľov a komunikáciu s nimi. Perfektným oddychom pre nich bude napríklad prechádzka so svojimi milovanými alebo spoločné rodinné stretnutie. Užívajú si aj umelecké činnosti. Patrí medzi ne napríklad maľovanie, spev či tanec.

Rak

Rak si rovnako ako všetky znamenia, zaslúži kvalitný čas venovaný samému sebe. Ľudia narodení v tomto znamení sú typickí tým, že hlavu najlepšie vyvetrajú meditáciou a časom stráveným v prírode. Upokojujú ich hory, najlepšie v spojení s ich najbližšími. Ak je to váš prípad, neváhajte a vyrazte tam, kde načerpáte naozaj najúčinnejšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. september 2024 16:02