Ak váhate, aký relax je pre vás ten pravý, inšpirujte sa astrológiou.Shutterstock
StoryEditor

Voda, hory alebo kniha? Doprajte si relax podľa vášho znamenia

25.09.2024, 16:00
ASTRO

Stáva sa vám, že občas nevyhnutne potrebujete oddych avšak neviete v akej podobe? Odpoveď je možno skrytá vo vašom znamení. Hovorí sa, že jednotlivé znamenia zverokruhu, pod pojmom relax vidia niečo celkom iné. Pre niekoho je to wellness, pre iného hory. Ak stále váhate, akú formu si dopriať, nechajte si poradiť. Skúste sa spoľahnúť práve na hviezdy.

Lev

Pri levoch platí, že milujú pozornosť, akčnosť a spoločnosť. Na meditácie či večery osamote zabudnite. Lev si najlepšie oddýchne v spoločnosti, na koncerte, na párty alebo len tak, v meste. Taktiež je o nich známe, že milujú aktivity, ktoré im dajú priestor na seba vyjadrenie. Ak môžu byť centrom pozornosti, sú dokonale šťastní. A práve takéto situácie sú pre nich vysnívaným oddychom.

Panna

Ľudia narodení v tomto mesiaci sú zväčša mimoriadne organizovaní a poriadkumilovní. Aj keď to možno vyznie zvláštne, ideálnym oddychom je pre nich napríklad upratovanie. Milujú triedenie starých vecí či dokupovanie nových. Taktiež ich napĺňajú pokojné aktivity. Patrí medzi ne napríklad jóga, premýšľanie či prechádzky na čerstvom vzduchu.

Váhy

Už z názvu vyplýva, že váhy jednoducho milujú balans a vo všetkom sa snažia hľadať rovnováhu. Dokonalým oddychom pre nich bude pohyb, ale rovnako aj oddych na masáži či v bazéne. V ich prípade sa to nevylučuje. Všetko chcú skombinovať a práve vtedy si perfektne vyčistia hlavu.

Škorpión

Pre škorpiónov je typické, že neznášajú povrchnosť a milujú ísť vo svojich koníčkoch do hĺbky. Často dokonale vypnú napríklad pri knihách, ktorým sa dokážu absolútne odovzdať. Rovnako ich bavia aj filmy, ktorým často venujú naozaj veľmi veľa času.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. september 2024 09:28