Niektoré znamenia sú práve v októbri najviac náchylné na ochorenia.Shutterstock
StoryEditor

Budete v októbri zdraví alebo vás položí choroba? Tieto znamenia by si mali dávať najväčší pozor!

22.09.2024, 17:00
ASTRO

Leto sa už definitívne skončilo a my sa pomaly, ale isto pripravujeme na chladnejšie dni. Jesenné mesiace majú svoje čaro, avšak vedia nás aj poriadne potrápiť. Často so sebou prinesú nepríjemné prechladnutia či choroby. Nepochybne aj v tomto prípade platí, že každý z nás je iný. Niekomu v októbri pomôže teplý čaj, iný potrebuje okamžite redukovať stres. Takto to vo svete zdravia vyzerá podľa hviezd.

Jeseň pomaly, ale isto začína úradovať v plnom nasadení. Šaty či letné overaly sme už odložili do skrine, postupne prichádza čas kabátov a dlhých nohavíc. Jeseň je rozhodne krásnym obdobím, ktoré si treba naplno užiť. Dokonale si ho vychutnáte práve v prípade, keď vás nebude vyčerpávať nijaká choroba či neželané vírusy. Skúste vsadiť na aktuálny horoskop. Prezradí vám, čomu by ste sa práve vy mali vyhýbať a čomu naopak venovať pozornosť.

Baran

Práve barany sú k októbri mimoriadne náchylné na prechladnutie. Častým dôvodom však okrem studeného počasia, môže byť aj pracovný stres. Nezabúdajte, že vaše zdravie je na prvom miesto a mali by ste sa oň poctivo starať. Doprajte si oddych a relaxujte. Pokúste sa vyčistiť si hlavu od práce. Ideálnym nástrojom je napríklad pohyb, príroda alebo čas s vašimi najbližšími. Robte čokoľvek, najmä nezabúdajte filtrovať povinnosti od voľných momentov.

Býk

Pre býkov je typické, že milujú oddych, relax a pokoj. Najspokojnejší sú práve vtedy, keď nie sú nikým rušení a môžu sa venovať výhradne samým sebe. Október je pre nich veľkou výzvou, pretože práve počas tohto mesiaca podliehajú veľkej únave. Vaše telo potrebuje aktuálne o niečo viac spánku, preto si ho bez hanby doprajte! Aj keď cez pracovný týždeň sa vám to možno nepodarí, relax si doprajte počas víkendu. Nikam sa neponáhľajte a dožičte telu presne toľko spánku, koľko si pýta.

Blíženci

V prípade blížencov hovoríme o celkom inej situácií. Október je pre nich mesiacom, ktorý ťažko prijímajú a majú pocit, že je stále leto. Napriek občasnému slnku však myslite na to, že studený vietor môže napáchať poriadne škody. Odložte tenké šaty či letné šortky. Zo skrine radšej vytiahnite jesenné kabáty! Vyhnete sa tak prípadnému prechladnutiu či neželanej nádche.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. september 2024 17:02