Tieto znamenia často trápia emočné výkyvy.unsplash
StoryEditor

Emočné výkyvy zažívajú na dennom poriadku: Tieto znamenia sú náchylné na úzkosti či depresie

21.09.2024, 17:00
ASTRO

Či už za to môže jeseň, chladnejšie počasie alebo skoršia tma, existujú znamenia zverokruhu, ktoré sú náchylné na emočné výkyvy. Nielenže ľahko prepadajú úzkostiam, ale často ich trápia depresie a veľký smútok. Pozrite sa, kto z horoskopu je extrémne náladový.

Náladovosť môže občas trápiť takmer každú z vás. Zatiaľ, čo jednu chvíľu pociťujete šťastie, o sekundu môžete prepadnúť úzkosti a stresu a o čosi neskôr sa opäť cítite dobre. Práve takéto situácie zažívajú na dennom poriadku nižšie spomínané znamenia zverokruhu. Tie totiž často prepadajú zlej nálade, depresiám a veľkému smútku. Zistite, či sa medzi nimi náhodou nenachádzate aj vy alebo váš partner.

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka sú veľmi citliví, zraniteľní a emocionálni. Keďže sa snažia každému pomôcť, často na sebe nesú bremená druhých. Okrem toho, ťažko zvládajú akékoľvek zmeny. Či už sa jedná o zmenu počasia, partnera, práce alebo prostredia, pociťujú stres, úzkosť a často aj strach. Práve kvôli týmto skutočnostiam bývajú preťažení emóciami a pocitmi smútku.

Panna

Veľkí perfekcionisti s analytickým myslením a neuveriteľným zmyslom pre detail. Práve tieto vlastnosti charakterizujú ľudí narodených v znamení Panny. Bohužiaľ, vďaka nim bývajú často nespokojní, negatívni a prehnane úzkostliví. Keďže túžia po tom, aby bolo všetko dokonalé, ak sa im nedarí, uzavrú sa do seba a prepadnú depresii.

Váhy 

Ľudia narodení v znamení Váhy sú úprimní, nekonfliktní a spravodliví. Často sa trápia pre iných, všetko si berú k srdcu a je ľahké ich zraniť. Ak náhodou zlyhajú alebo sa v niečom zmýlia, upadnú do melanchólie. Práve z tohto dôvodu ich zvyknú trápiť nepríjemné úzkosti, smútok a náladovosť.

Ryby

Pre tých, ktorí sa narodili v znamení Ryby, je charakteristická emocionálnosť, citlivosť a intuitívnosť. Keďže veľa snívajú, pohľad na reálny svet im dokáže okamžite podlomiť kolená. Takisto majú problém s dôverou a náladovosťou, kvôli ktorej ich často trápia depresie a emočná vyčerpanosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. september 2024 17:02