Tieto znamenia majú problém nájsť spriaznenú dušu.unsplash
StoryEditor

Musia si toho veľa prejsť, aby našli spriaznenú dušu. Komu zo zverokruhu trvá dlho, kým nájde lásku?

18.09.2024, 13:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí nemusia ani hľadať a pravú lásku stretnú pri prvej príležitosti, rovnako tak existujú osoby, ktoré nemajú v živote také šťastie. Nielenže si toho musia veľa prejsť, ale hľadanie spriaznenej duši sa pre nich často stáva nekonečným bojom s nejasným koncom. Práve takí ľudia sa narodili v troch znameniach zverokruhu. Pozrite sa, či sa medzi nimi nenachádzate aj vy.

Niekto nájde životného partnera hneď na začiatku strednej školy, iný naopak v prvej práci či náhodne na párty v meste. Existujú však aj takí ľudia, ktorí to v oblasti lásky nemajú veľmi jednoduché. Toho pravého môžu dokonca hľadať aj celý svoj život. Reč je o troch znameniach zverokruhu, ktoré potrebujú veľkú trpezlivosť a dávku odhodlania, aby našli spriaznenú dušu. Pozrite sa, či sa medzi nimi nenachádzate aj vy alebo niekto z vašich blízkych. 

Panna

Ženy alebo muži narodení v znamení Panny sú síce vyrovnaní, pozitívni a inteligentní, veľké šťastie v láske nemajú. Dôvodom je najmä fakt, že bývajú veľkými perfekcionistami a detailistami, ktorí si všímajú každú maličkosť a chybu. Takýmto spôsobom tak na svojom potenciálnom partnerovi vidia vždy len tie negatívne vlastnosti, pričom pekné veci prehliadajú. Aby boli v živote šťastní, musia poľaviť zo svojich nárokov. Ak tak neurobia, spriaznenú dušu nikdy nenájdu. 

Škorpión

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Škorpióna, sú temperamentní, priebojní a vášniví. Rovnako tak však zvyknú mať problém s dôverou či žiarlivosťou. Ak sú s niekým vo vzťahu, neustále partnera upodozrievajú a vyvolávajú konflikty aj kvôli zbytočnostiam. Keďže majú jasnú predstavu o vlastnostiach a osobnosti svojej polovičky, ak sú s niečím nespokojní, zo vzťahu odchádzajú a lásku hľadajú ďalej. 

Vodnár

Vodnári sa vyznačujú priateľskou povahou, ktorá túži po slobode a nezávislosti. Práve vďaka týmto vlastnostiam zvyknú mať problém nájsť toho pravého partnera. Málokto totiž dokáže tolerovať ich výstredné správanie, slobodomyseľnosť či tvrdohlavosť. Ak náhodou aj nájdu svoju vysnívanú polovičku, budú na sebe musieť zapracovať a takisto sa mnohého vzdať. To môže byť pre nich veľmi náročné. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 11:42