Ktoré znamenia sa boja rodičovstva?dreamstime
StoryEditor

Boja sa byť rodičmi: Tieto znamenia zverokruhu majú strach zo založení rodiny

17.09.2024, 16:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí ľudia túžia po založení rodiny a nevedia sa dočkať toho, kedy konečne budú môcť byť rodičmi, existujú aj takí, ktorí majú z rodičovstva veľký strach. Reč je o nižšie spomínaných znameniach zverokruhu, ktoré sa vo veľkom obávajú tejto životnej etapy. Nachádzate sa medzi nimi aj vy alebo váš partner?

Byť rodičom nie je vôbec jednoduché. Síce existujú ľudia, ktorým pri myšlienke na deti okamžite zaplesá srdce, no rovnako tak sú aj takí, ktorí majú z role rodiča veľký strach. Práve tí sa narodili v nižšie spomínaných znameniach zverokruhu, ktoré sa neboja len veľkej zodpovednosti, ale aj výchovy či straty osobnej slobody. Pozrite sa, kto z horoskopu má najväčší strach z rodičovstva.

Blíženci

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Blíženci, sú intelektuálni, intuitívni a nepokojní. Keďže milujú byť v spoločnosti, často chodia na večierky a všemožné akcie, len ťažko si dokážu predstaviť, že by sa raz mali stať rodičmi. Boja sa totiž, že kvôli deťom prídu o svoj aktívny život, o zábavu a voľnosť.

Rak

Raci bývajú srdeční, zraniteľní a takisto aj nestáli. Keďže sa nad všetkým priveľa zamýšľajú a mnohých vecí sa boja, príchod dieťaťa ich neskutočne desí. Neustále si kladú všemožné a často aj prehnane zbytočné otázky. Bude ma môj potomok mať rád? Vychovám ho správne? Čo ak sa mu niečo stane?

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva sú cieľavedomí, sebavedomí a spoločenskí. Keďže sa celý svoj život snažia byť stredobodom pozornosti všade, kam prídu, nevedia si predstaviť, že by ich miesto mal niekto nahradiť. Práve z tohto dôvodu ich rodičovstvo desí a boja sa priviesť na svet niekoho tak dokonalého.

Ryby

Keďže sú ľudia narodení v znamení Ryby veľmi citliví, emocionálni a zraniteľní, často o sebe pochybujú a nedokážu sa rozhodovať sami. Okrem toho sa neuveriteľne boja rodičovstva. Nielenže majú strach zo správnej výchovy, ale aj kritiky okolia či lásky, ktorú môžu dať svojmu dieťaťu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 13:02