Niektoré znamenia sú práve v októbri najviac náchylné na ochorenia.Shutterstock
StoryEditor

Budete v októbri zdraví alebo vás položí choroba? Tieto znamenia by si mali dávať najväčší pozor!

22.09.2024, 17:00
ASTRO

Leto sa už definitívne skončilo a my sa pomaly, ale isto pripravujeme na chladnejšie dni. Jesenné mesiace majú svoje čaro, avšak vedia nás aj poriadne potrápiť. Často so sebou prinesú nepríjemné prechladnutia či choroby. Nepochybne aj v tomto prípade platí, že každý z nás je iný. Niekomu v októbri pomôže teplý čaj, iný potrebuje okamžite redukovať stres. Takto to vo svete zdravia vyzerá podľa hviezd.

Váhy

V prípade váh sa opäť vraciame k starému dobrému pravidlu, že jesenné počasie naozaj netreba podceňovať. Hviezdy vám totižto naznačujú, že ste náchylní na prechladnutie. To by sa mohlo odraziť práve v oblasti močového ústrojenstva. Nezabúdajte na to, že pomôcť k vašej vitálnosti môže aj ochrana nôh. Tenké tenisky a šľapky už ani náhodou nenoste. Vsaďte na teplejšiu obuv, ktorá vám prinesie oveľa väčšie benefity.

Škorpión

Jeseň so sebou neprináša len fyzické komplikácie, ale často krát aj tie psychické. Škorpión je znamením, ktoré bude práve v októbri poriadne ovplyvnené emočnými výkyvmi. Ľudí narodených v tomto znamení potrápia aj silné bolesti hlavy. Riešením pre vás môžu byť dlhé a dôsledné meditácie, dostatok tekutín a pobyt na čerstvom vzduchu. Aj keď to často krát nie je jednoduché, snažte sa venovať si maximálnu pozornosť. Budete ju naozaj potrebovať.

Strelec

Ďalším ohrozeným znamením je aj strelec. V tomto období ho môže potrápiť prechladnutie a dokonca aj vírusové ochorenia. Ideálnym riešením je dostatok vitamínov a obrovské množstvo ovocia a zeleniny. Strelec by sa mal výraznejšie sústrediť na svoje fyzické telo. Ak sa chcete cítiť vitálnejšie, na alkohol či iné látky radšej rovno zabudnite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. september 2024 17:02