Niektoré znamenia sú práve v októbri najviac náchylné na ochorenia.Shutterstock
StoryEditor

Budete v októbri zdraví alebo vás položí choroba? Tieto znamenia by si mali dávať najväčší pozor!

22.09.2024, 17:00
ASTRO

Leto sa už definitívne skončilo a my sa pomaly, ale isto pripravujeme na chladnejšie dni. Jesenné mesiace majú svoje čaro, avšak vedia nás aj poriadne potrápiť. Často so sebou prinesú nepríjemné prechladnutia či choroby. Nepochybne aj v tomto prípade platí, že každý z nás je iný. Niekomu v októbri pomôže teplý čaj, iný potrebuje okamžite redukovať stres. Takto to vo svete zdravia vyzerá podľa hviezd.

Kozorožec

Niekoľkým zdravotným komplikáciám tento mesiac neunikne ani kozorožec. Na chrípku síce náchylní nie sú, bojovať môžu najmä so zažívacími problémami. Ak ste narodení v tomto znamení, vsaďte na kvalitnú stravu a nepreháňajte to so sladkosťami. Aj keď to nie jednoduché, zdravé maškrty vášmu telu prospejú oveľa viac.

Vodnár

Vodnár v tomto období nie je výrazne ohrozený. Aj pre neho však platí, že môže podľahnúť jesennej únave. Dobrou radou pre toto znamenie je, aby si doprialo dostatok oddychu a snažilo sa eliminovať akékoľvek negatívne situácie. Tie nepochybne každému uberajú na energii, vodnárom ešte o niečo viac.

Ryby

Na záver hviezdy radia aj rybám. Práve v týchto dňoch sú mimoriadne ohrozené ich dýchacie cesty. Potrápiť vás môžu aj rôzne virózy, ktorým však môžete úspešne prechádzať. Vsaďte na teplé nápoje a veľké množstvo vitamínov. Nezabúdajte taktiež na to, že vaše telo vám dáva aj pomocou chorôb isté signály. Ak si od vás vypýta odpočinok, doprajte mu ho. Nebráňte sa dlhšiemu pobytu v posteli, pretože spomínané problémy sa vám môžu rýchlo vrátiť naspäť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. september 2024 17:12