Niektoré znamenia sú práve v októbri najviac náchylné na ochorenia.Shutterstock
StoryEditor

Budete v októbri zdraví alebo vás položí choroba? Tieto znamenia by si mali dávať najväčší pozor!

22.09.2024, 17:00
ASTRO

Leto sa už definitívne skončilo a my sa pomaly, ale isto pripravujeme na chladnejšie dni. Jesenné mesiace majú svoje čaro, avšak vedia nás aj poriadne potrápiť. Často so sebou prinesú nepríjemné prechladnutia či choroby. Nepochybne aj v tomto prípade platí, že každý z nás je iný. Niekomu v októbri pomôže teplý čaj, iný potrebuje okamžite redukovať stres. Takto to vo svete zdravia vyzerá podľa hviezd.

Rak

Pre raky je typické, že najviac vyčerpávajúce je pre ne zimné obdobie. Jeseň preto vnímajú ako dokonalý priestor na relax a prípravu. Vaše telo si v októbri pýta veľké množstvo vitamínov a výživy. Zamerajte sa na zdravú stravu a športujte vždy, keď máte príležitosť. Ak ste narodení v tomto znamení, ste výrazne náchylní na chrípku, ktorej môžete predísť práve dôslednou starostlivosťou.

Lev

Októbrové hviezdy mnoho prezrádzajú aj o levoch. V ich prípade je možné, že budú pociťovať slabosť najmä v nohách či celkovo v pohybovom aparáte. Riešením pre vás je zaslúžená relaxácia. Doprajte si wellness, masáž alebo jógu. V tomto mesiaci sa nezabudnite zamerať aj na váš chrbát, ktorý si to nenápadne vyžaduje. Ak sa vám podarí október statočne prekonať, zimné obdobie bude pre vás oveľa prínosnejšie.

Panna

Panna je znamením, ktoré sa práve na tento mesiac môže absolútne tešiť. Zo zdravotnej stránky jej nehrozí takmer nič! Avšak na prevenciu netreba zabúdať za žiadnych okolností. Ak ste narodení v znamení panny, doprajte si pokojné prechádzky, zdravú stravu a čas s priateľmi. Môžete si tak pomôcť a podporíte zdravie ešte o niečo výraznejšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. september 2024 17:02