Muži narodení v týchto znameniach bývajú skvelými partnermi.dreamstime
StoryEditor

Máte smolu na mužov? Tieto mužské znamenia zverokruhu pre vás môžu byť tie pravé

11.09.2024, 14:30
ASTRO

Nedarí sa vám nájsť partnera, s ktorým budete môcť byť do konca života? Ak máte smolu na mužov a doposiaľ vám nevydržal ani jeden vzťah, pravdepodobne ste si hľadali partnera narodeného v zlom znamení zverokruhu. Pozrite sa, s kým z horoskopu máte možnosť vytvoriť dlhodobý a trvácny zväzok.

Túžite po partnerovi, s ktorým vám to vydrží navždy? V tom prípade by ste mali dať šancu jednému z mužov narodených v nižšie spomínaných znameniach zverokruhu. Okrem toho, že podľa hviezd môžu byť tými najlepšími partnermi, sú ideálny pre dlhodobé a pevné vzťahy. Pozrite sa, s kým z horoskopu môže byť váš vzťah úspešný. 

Býk

Muži narodení v znamení Býka sú vyrovnaní, odhodlaní a praktickí. Pri nich sa nemusíte báť, že vás opustia pri prvej príležitosti. Bývajú totiž verní, milujúci a oddaní. Svojej partnerke by zniesli aj modré z neba a to je niečo, po čom túžia mnohé z vás. Očakávať od nich môžete romantické gestá a vášnivé dotyky. Okrem toho sú skvelí v komunikácii, takže s nimi vyriešite každý problém a konflikt. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 13:02