Zistite, čo sa vášmu partnerovi páči v posteli.dreamstime
StoryEditor

Chceli by ste partnera potešiť v posteli? Vďaka erotickému horoskopu sa vám to čoskoro podarí

23.06.2024, 12:00
ASTRO

Túžite vedieť, čo od vás v posteli očakáva partner, čo zmeniť alebo s čím prestať? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na hviezdy, ktoré vám dokážu prezradiť, čo vaša polovička potrebuje. Prečítajte si erotický horoskop a využite jeho rady už pri ďalšom milovaní.

Lev

Lev je v posteli vášnivý, energický a divoký. Keďže neznáša stereotyp, partnerka by sa pri ňom nemala báť skúšať nové veci a celkovo by mala byť sebavedomá. Ukážte mu preto pri najbližšom milovaní nejakú novú polohu, zaobstarajte si bičík a povedzte mu, čo by ste chceli, aby s ním Lev spravil.

Panna

Ak sa váš partner narodil v znamení Panny, mali by ste byť ženou, ktorá si v posteli nepotrpí na nič veľké. Muž Panna má totiž rád stereotyp, nevadí mu praktizovať tie isté polohy dookola a nepotrebuje ani veľké vzrušenie. Ak ho však počas dňa či v posteli niekoľkokrát pochválite za odvedenú prácu si vyformovanú postavu, je možné, že prebudíte jeho vášnivosť a divokosť.

Váhy

Muž Váhy miluje dlhé predohry a zbožňuje, keď ho partnerka hladí na erotogénnych zónach. Prekvapiť ho však môžete najmä milovaním na nezvyčajnom mieste či v najneočakávanejšej situácii.

Škorpión

Škorpión si potrpí na pravidelný a kvalitný sex. Ak ho nemá, je nervózny a premýšľa nad zmenou partnerky. Ak ho milujete, v posteli by ste mali dať zo seba všetko. Nebojte sa nových polôh, hračiek a nešetrite na erotickom oblečení. Zároveň môžete vyskúšať hru na odmietanie, ktorou partnera rozhodne rozpálite.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. jún 2024 10:59