Zistite, čo sa vášmu partnerovi páči v posteli.dreamstime
StoryEditor

Chceli by ste partnera potešiť v posteli? Vďaka erotickému horoskopu sa vám to čoskoro podarí

23.06.2024, 12:00
ASTRO

Túžite vedieť, čo od vás v posteli očakáva partner, čo zmeniť alebo s čím prestať? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na hviezdy, ktoré vám dokážu prezradiť, čo vaša polovička potrebuje. Prečítajte si erotický horoskop a využite jeho rady už pri ďalšom milovaní.

Strelec       

V posteli so Strelcom zabudnite na nudu či stereotyp. Na druhej strane veľmi nemá rád romantiku a potrpí si na živosť alebo divokosť. Potešiť ho môžete vášnivou rýchlovkou, ktorú za deň zopakujete ešte niekoľkokrát. Dajte si však záležať na rozmanitosti polôh a nebojte sa byť hlasné.

Kozorožec

Pre Kozorožca je dôležité vedieť, čo sa vám páči, no zároveň je úprimný v tom, čo sa páči či nepáči jemu. Ak ho chcete potešiť, nechajte sa viesť na jeho vlne a naplňte mu všetky jeho tajné túžby, o ktorých viete len vy.

Vodnár

Vodnár je v posteli naozaj divoký. Jeden deň túži po klasickom milovaní, iný naopak uprednostňuje netradičný sex či erotické hry. Potešiť ho môžete nejakou zaujímavou hračkou, sexi oblečením, ale aj polohou, ktorá sa spočiatku môže zdať náročná, no pritom bude v konečnom výsledku veľmi účinná.

Ryby

Ak sa váš partner narodil v znamení Ryby, v posteli by ste mali byť trochu dominantnejšie. Počas dňa ho zvádzajte erotickými správami, pred príchodom z práce mu pošlite šteklivú fotografiu a napokon ho prekvapte s putami a bičíkom v ruke.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. jún 2024 12:02