Dovolenka podľa horoskopu.dreamstime
StoryEditor

Naplánujte si dovolenku podľa horoskopu: Tieto krajiny sú pre vaše znamenie ako stvorené

16.06.2024, 17:15
ASTRO

Neviete sa rozhodnúť, kam toto leto na dovolenku? S výberom vám môže pomôcť astrológia, ktorá vie, aké krajiny sa k vám nehodia a ktoré sú pre vás naopak stvorené. Zistite, kam by ste sa mali vydať na dovolenku podľa hviezd.

Strelec

Ste dobrodružné, energické a slobodomyseľné. Na dovolenku by ste sa mali vybrať do Austrálie alebo Afriky, kde môžete zažiť nezabudnuteľné momenty. Vyskúšať však môžete aj adrenalínové športy alebo preskúmať neprebádané miesta.

Kozorožec

Okrem pláží a miestnej kuchyne zvyknete na dovolenke obdivovať aj okolitú prírodu a tamojšiu kultúru. Keďže celé dni tvrdo pracujete, potrebujete si zamestnať hlavu niečím naozaj zaujímavým. Ideálne preto pre vás môže byť Nórsko alebo Taliansko.

Vodnár

Nechcete sa nudiť na pláži ani chodiť po preplnených uliciach. Túžite spoznávať nové miesta, takže Island pre vás bude ten pravý. Turistov tu veľa rozhodne nestretnete a zážitkami sa blízkym budete chváliť ešte dlhú dobu.

Ryby

Keďže ste romanticky založené, na dovolenku by ste mali zájsť do Francúzska alebo na Bali. Ak ste náhodou aj bez partnera a netúžite po dlhodobom vzťahu, letnú lásku môžete stretnúť aj na týchto miestach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. jún 2024 13:51