Zistite, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na TÝŽDEŇ: Baran by sa mal viac otvoriť, Lev pocíti stereotyp

27.05.2024, 13:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na astrológiu, ktorá vie skvelo predpovedať dianie v najbližších dňoch. Zistite, kto z horoskopu sa musí viac otvoriť a kto naopak pocíti stereotyp.

Baran

Najbližšie dni budete mať možnosť usporiadať si veci v živote tak, aby ste boli čo najviac spokojné. V prvom rade sa nebojte otvoriť a dajte emócie von. Vyrozprávať sa môžete niekomu, komu veríte a kto vám poradí či podporí vás. Takisto urovnajte staré spory s blízkymi a partnerom, myslite viac na budúcnosť a stanovte si jasné ciele. 

Býk

Pociťujete nepokoj a nervozitu. Dôvodom je najmä fakt, že už dlhšiu dobu máte chuť na zmenu, no neviete, v akej oblasti života začať. Skúste sa preto poradiť s niekým blízkym a verte, že sa napokon rozhodnete správne. Čo sa týka vzťahu s partnerom, občas by ste sa mali snažiť o čosi viac. Nebojte sa pripraviť pre svoju polovičku romantické prekvapenie a prejavte viac náklonnosti. 

Blíženci

Tento týždeň bude spočiatku pôsobiť náročne a negatívne, no počas víkendu sa tento chaos ustáli. Doprajte si preto pár dní voľna a snažte sa čo najviac relaxovať. Iba tak sa totiž naučíte ovládať svoje emócie, s partnerom budete riešiť omnoho menej konfliktov a predovšetkým pocítite pokoj či voľnosť. 

Rak

Pripraviť sa môžete na zaujímavý a kľudný týždeň. Keďže si posledné obdobie vážite každú jednu maličkosť a nezaoberáte sa zbytočnosťami, dokážete sa pozerať na veci s nadhľadom. Túto schopnosť by ste preto mali využiť aj vo vzťahu s partnerom, ktorý sa potrebuje o niekoho oprieť či poradiť. Ak ste nezadané, užívajte si slobodu naplno. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 02:14