Pozrite sa, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na najbližšie dni: Blíženci sa nebudú cítiť najlepšie, Leva pokúša nevera

08.04.2024, 13:00
ASTRO

Niekoho čaká príjemný, iného naopak náročný a nepokojný týždeň. Ak túžite vedieť, ako budú vyzerať najbližšie dni vášho života, prečítajte si astrologickú predpoveď na týždeň od 8. do 14. apríla.

Baran

Najbližšie dni by ste mali byť plné pozitívnej energie. Snažte sa preto vyhnúť hádkam a viac sa venujte samy sebe. Čo sa týka vzťahov, mali by ste pochopiť, že veci, nad ktorými sa neustále trápite, sú len maličkosťami, ktoré do zväzku zbytočne vnášajú napätie. Skúste sa radšej zamerať na to dobré a viac si všímajte partnera.  

Býk

Máte pocit, že ste stále nedosiahli všetko, po čom ste túžili. To však vôbec nie je pravda, len ste na seba až príliš tvrdé. Skúste byť preto o čosi viac sebavedomejšie a ukážte samým sebe, že ste šikovné, inteligentné a cieľavedomé osoby, ktoré toho majú za sebou už naozaj veľa. Vo vzťahoch sa snažte experimentovať, spoznávajte s partnerom nielen nové miesta, ale aj polohy a pocity.

Blíženci

Cítite sa zvláštne, vnútorne ste na pokraji síl a najlepšie na tom nie je ani váš fyzický stav. Keďže vás čaká náročný týždeň, pokúste sa vyhnúť zbytočným konfliktom, neprejedajte sa a nepite alkohol. Vo vzťahoch si dajte pozor na úprimnosť. Klamstvom totiž partnerovi veľmi ubližujete.

Rak

Nevzdávajte sa a ďalej na sebe pracujte. Aj keď si občas myslíte, že nejdete správnym smerom alebo sa vôbec neposúvate, opak je pravdou. Všetko sa deje tak, ako sa má, len musíte vydržať. Čo sa týka vzťahov, musíte sa zmieriť s minulosťou a chybami, ktoré urobil váš partner. Ak mu odpustíte, všetko sa obráti na dobré.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:10