Pozrite sa, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na najbližšie dni: Blíženci sa nebudú cítiť najlepšie, Leva pokúša nevera

08.04.2024, 13:00
ASTRO

Niekoho čaká príjemný, iného naopak náročný a nepokojný týždeň. Ak túžite vedieť, ako budú vyzerať najbližšie dni vášho života, prečítajte si astrologickú predpoveď na týždeň od 8. do 14. apríla.

Lev

Máte plnú hlavu myšlienok a ste z toho unavené. Snažte sa preto najbližšie dni viac oddychovať, meditujte a urobte a čas na obľúbené koníčky. Vo vzťahoch si dajte pozor na neveru, ktorá by úplne zničila vaše puto. Ak ste nezadané, prestaňte hľadať toho pravého a verte, že si vás nájde aj on sám. 

Panna

Dlho ste stáli na jednom mieste, takže je na čase, aby ste sa konečne posunuli ďalej. Snažte sa viac premýšľať o budúcnosti, stanovte si reálne ciele a začnite ich plniť. Čo sa týka vzťahov, skoncujte so zbytočnými hádkami a užívajte si vzájomnú prítomnosť. S kľudom sa môžete vybrať na nejaký výlet alebo si predlžiť víkend niekde na chalupe.

Váhy

Najbližšie dni sa konečne ustália napäté vzťahy a vy si budete môcť vydýchnuť. Užite si preto toto obdobie naplno a ničím sa nenechajte vyrušiť. Pripravte pre partnera romantickú večeru, kúpte si nejaké nové erotické oblečenie a prekvapte ho novou technikou zvádzania. Ak ste nezadané, na svojho vysnívaného si musíte ešte počkať.

Škorpión

Neustále myslíte na minulosť a máte strach z budúcnosti. Skúste sa však tento týždeň zamerať na prítomný okamih. Užívajte si blízkosť vášho partnera či detí a urobte si z pracovných povinností chvíľku pre seba. Nič totiž nie je také hrozné, ako sa zdá. Ak ste nezadané, mali by ste vybehnúť niekam von a poobzerať sa po niekom zaujímavom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 21:52