Tieto znamenia zverokruhu sú posadnuté zdravou stravou.dreamstime
StoryEditor

Sú aktívne a posadnuté kvalitným jedlom: Tieto znamenia patria k milovníkom zdravej stravy

03.04.2024, 09:00
ASTRO

Existujú ženy, ktoré si nedávajú pozor na to, čo si servírujú na tanier, no rovnako tak sú aj také, ktoré si potrpia na zdravej a vyváženej strave. Či už patríte k jednej alebo druhej skupine, tieto znamenia zverokruhu sa snažia žiť aktívnym životom a podľa toho sa aj stravujú. Pozrite sa, kto z horoskopu patrí k milovníčkam zdravej stravy.

Najčastejšie sa ženy rozhodnú stravovať zdravo v prípade, že túžia schudnúť alebo si vytvarovať postavu. Existujú však aj ženy, ktoré si vyvážené a zdravé jedlá servírujú od nepamäti. Dôvodom je najmä fakt, že si potrpia na aktívny životný štýl a kvalitné potraviny. Pozrite sa, v ktorých znameniach zverokruhu sa narodili milovníčky zdravej stravy.

Baran

Ženy narodené v znamení Barana sú cieľavedomé, energické a vášnivé. Keďže vedú aktívny životný štýl, snažia sa podľa toho aj stravovať. Na tanieri u nich tak môžete vidieť len kvalitné a vyvážené potraviny, ktoré ich zbavia únavy, zabránia vzniku zdravotných problémov a predovšetkým im pomôžu udržať postavu. Okrem toho veľmi rady varia, takže ak sa snaží vyformovať postavu, zájdite k nim na obed.

Rak

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Raka, sú priam posadnuté zdravou stravou. Nielenže poznajú všetky najnovšie trendy a majú odskúšané diéty od výmyslu sveta, pravidelne cvičia a žijú aktívne. Často to však veľmi preháňajú a na zdravú stravu presviedčajú aj iných. Našťastie, nemusíte sa báť počúvať ich rady, pretože o stravovaní toho majú naštudované naozaj veľa.

Panna

Aj Panny sa snažia žiť zdravo. Nerady sa stravujú v reštauráciách, onoho radšej si doma pripravia chutné jedlo plné zdraviu prospešných potravín. Pozor by si však mali dať na prílišné preháňanie. Ak nájdu rovnováhu medzi zdravým životným štýlom a hazardovaním so zdravím, môžu sa vyhnúť poruchám príjmu potravy či úzkostiam.

Škorpión

Škorpiónky sú tajomné, praktické a vášnivé pre všetko, čo robia. Potrpia si na zdravej strave, dostatočnom príjme tekutín a pravidelnom pohybe. Jednoducho, milujú sa na seba pozerať v zrkadle a skúmať každý jeden pokrok, zhodený kilogram či menšiu celulitídu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 06:29