Tieto znamenia zverokruhu bývajú veľmi nezbedné a neposlušné.dreamstime
StoryEditor

Sú nezbedné a nedisciplinované: Deti narodené v týchto znameniach bývajú veľmi neposlušné

01.04.2024, 09:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektoré deti počúvnu na prvýkrát, sú potichu, keď je to potrebné a dokážu obsedieť na mieste, existujú aj také, ktoré sú až príliš nezbedné. A nedisciplinované Práve takéto neposlušné deti sa podľa astrológie rodia v nižšie spomínaných znameniach zverokruhu. Pozrite sa, k nim náhodou nepatrí aj to vaše.

Astrológia dokáže prezradiť mnohé a dokonca aj to, či vás vaše dieťa bude poslúchať alebo to  s ním naopak budete mať veľmi ťažké. Ak máte pocit, že je vaše dieťa nezbednejšie ako iné, pravdepodobne sa narodilo v jednom z nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Tie majú totiž sklon k neposlušnosti či nedisciplinovanosti.

Baran

Deti narodené v znamení Barana bývajú síce cieľavedomé a inteligentné, rovnako tak aj hyperaktívne, neposedné a neposlušné. Dôvodom je najmä ich prílišná energickosť a dominantnosť. Radi si robia veci podľa seba, majú prirodzenú autoritu a neustále vymýšľajú niečo nové. Ak neviete ako na ne, skúste im jednoducho urobiť program, ktorý ich dokáže zabaviť. 

Lev

Deti, ktoré sa narodili v znamení Leva, túžia po neustálej pozornosti. Ak majú pocit, že ich nevidíte a nevnímate, dokážu urobiť čokoľvek pre to, aby to zmenili. Často robia druhým deťom zle, no popritom nemajú radi, keď sú sami. V škole sa učia dobre, no nerobí im problém urobiť nejakú neplechu, ktorou zaujmú okolie.

Strelec

Strelci sú zábavní, spoločenskí a hraví. Deti narodené v tomto znamení sú však aj veľmi otvorené, priame a energické. Práve vďaka tomu robia neustálu neplechu, druhým sa vysmievajú a rozkazujú im. Túžia však len po tom, aby boli stredobodom pozornosti.

Vodnár

U detí narodených v znamení Vodnára je najväčším problémom to, že si radi robia veci tak, ako chcú oni. Nielenže túžia po inakosti, ale nezaujíma ich, čo si o nich druhý myslia. Aj keď vedia uraziť úprimnými slovami, dokážu vás zabaviť žartíkmi a prekvapiť kreatívnymi nápadmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 03:36