Pozrite sa, čo si pre vás astrológia pripravila na najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na najbližšie dni: Panna sa musí očistiť od zlej energie, Raka čaká vášnivý víkend

25.03.2024, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, na čo sa pripraviť najbližšie dni? Čítajte ďalej a vďaka našej astrologickej predpovedi to môžete zistiť. Toto vás čaká v týždni od 25. do 31. marca.

Baran

Čaká vás príjemný a pohodový týždeň. Nielenže budete o čosi kreatívnejšie ako inokedy, ale nebudete si robiť ťažkú hlavu z vecí, ktoré vás neustále trápia. Čo sa týka vzťahov, zabudnete na nezhody a budete sa venovať len partnerovi, s ktorým zažijete romantický a vášnivý víkend. Ak ste nezadané, skúste dať šancu mužovi, ktorý sa vo vašom okolí pohybuje už dlhšie.

Býk

Najbližšie dni sa budete musieť popasovať s návalom negatívnej energie. Aby ste si nespôsobili problémy a ťažkosti, skúste tráviť viac času osamote, aby ste ukľudnili svoje emócie. Vo vzťahu si dajte pozor na nezáväzný flirt, ktorý by mohol zničiť vaše puto s partnerom. Musíte si uvedomiť, že by bola škoda, ak by ste prišli o vzťah, ktorý tak dlho budujete.

Blíženci

Už dlhšie stojíte na jednom mieste, ste znudené a bez života. Našťastie, tento týždeň tomu bude úplne inak. Konečne budete naplnené kreativitou, chuťou a sebavedomím, vďaka ktorému sa vám podarí zaujať nadriadeného. Čo sa týka vzťahov, snažte sa viac venovať partnerovi, ktorý bol vždy pri vás, keď ste to potrebovali.

Rak

Najbližšie dni zabudnite na svoje potreby a venujte viac pozornosti partnerovi. Možno vám to nepovie, no trápi ho niečo, o čom nechce rozprávať, no túži po objatí a láske. Zoberte si preto pár dní voľna a zájdite niekam na výlet, kde obaja prídete na nové myšlienky. Ak ste nezadané, pripravte sa na stretnutie plné vášne a romantiky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:07