Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na najbližšie dni: Barana ťaží finančná situácia, Raka čaká romantika

19.02.2024, 13:30
ASTRO

Túžite zistiť, čo si pre vás hviezdy pripravili na týždeň od 19. do 25. februára? Čítajte ďalej a dozviete sa, na čo sa môžete najbližšie dni tešiť alebo čoho sa obávať.

Baran

Trápi vás vaša aktuálna finančná situácia? Nečakajte a urobte s tým niečo. Je len na vás, či požiadate o zvýšenie platu alebo si začnete hľadať prácu niekde inde. Dôležité však je, aby ste sa postavili problému čelom a začali ho riešiť. Čo sa týka vzťahov, podarí sa vám prebudiť plameň vášne a lásky. Strávte preto s partnerom čo najviac času. 

Býk

Aj keď si myslíte, že ste obklopené len tými správnymi ľuďmi, pravda je bohužiaľ iná. Vo vašom okolí sa totiž nechádza osoba, ktorá vám nepraje šťastie. Dajte si preto pozor a čo najskôr zistite, kto to je. Vo vzťahu s partnerom si začnite viac uvedomovať, čo pre vás znamená, čo si na ňom vážite a nie len to, čo vám vadí a prekáža.  

Blíženci

Spomaľte. Najbližšie dni by ste sa mali riadiť práve týmto pravidlom. Skúste si urobiť čas len pre seba, relaxujte a užívajte si voľné dni. Zabudnite však na prácu či iné povinnosti a radšej vykonávajte činnosti, ktoré vás bavia a napĺňajú. Zabúdať by ste naopak nemali na partnera, ktorý potrebuje vašu pozornosť. 

Rak

Najbližšie dni budú príjemné, pokojné a predovšetkým plné lásky. Zamerajte sa preto tento týždeň na vzťahy nielen s rodinou, ale aj partnerom. Vybehnite spolu niekam na výlet, pripravte romantickú večeru alebo si zaobstarajte nové erotické prádlo. Jednoducho, užívajte si prítomnosť jeden druhého a nešetrite dotykmi či peknými slovami. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:59