Toto si pre vás hviezdy pripravili na nasledujúce dni.archív
StoryEditor

Lev zatúži po zmene v sexuálnej oblasti, Panna pocíti stagnáciu: Toto vás podľa astrológie čaká najbližšie dni

12.02.2024, 12:00
ASTRO

Astrológia si pre vás na týždeň od 12. do 18. februára pripravila niekoľko zaujímavých vecí. Ak túžite vedieť, čo vás čaká najbližšie dni, rozhodne čítajte ďalej.

Lev

Túžite po zmene? Choďte do toho. Vďaka vášmu sebavedomiu a silnej energii sa nemusíte báť žiadneho rozhodnutia. Každé vám totiž môže priniesť niečo do života. Čo sa týka vzťahov, aj s partnerom by ste sa mali pokúsiť vyjsť zo stereotypu, a to predovšetkým v sexuálnej oblasti. Je len na vás, či vyskúšate nejaké nové polohy alebo hračky. 

Panna

Najbližšie dni pocítite slabosť, únavu a stagnáciu. Aj keď budú tieto pocity naozaj silné, snažte sa ich prekonať dostatkom pohybu a príjmu tekutín. Pozitívne emócie budete naopak pociťovať vo vzťahu s partnerom, s ktorým strávite nejaký čas a opäť sa presvedčíte o tom, že je ten pravý. Nebráňte sa preto častejším dotykom a väčšej náklonnosti. 

Váhy

Začiatkom týždňa sa pripravte na nedorozumenie, ktoré pokazí vzťah s jedným z vašich kolegov. Ak mu to však vysvetlíte a budete úprimné, všetko a môže obrátiť na dobré. V druhej polovici týždňa sa zamerajte na vzťah s partnerom. Doposiaľ ste len tvrdo pracovali a zanedbávali sa navzájom. Pokúste sa teda prinavrátiť stratenú isku do vášho vzťahu. 

Škorpión

Najbližšie dni si musíte uvedomiť, že dokonalosť neexistuje. To znamená, že nie vždy sa vám bude dariť v práci, nie vždy bude váš vzťah bez problémov a nie vždy sa budete cítiť psychicky dobre. Ak to pochopíte, verte, že sa vám bude dýchať omnoho lepšie. Zabudnite však na veľké zmeny a nerobte unáhlené rozhodnutia. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 22:41